Katalog

Heimerle + Meule GmbH

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery
  • Responsible Gold Guidance

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery

Tilbake til listen

Instrumenter for tannbehandling av Heimerle + Meule GmbH

Produkt forespørsel  

Keramisk instrumentsett
Dette keramiske instrumentsettet er komplett med alle verktøy og finnes i to versjoner: Enten med Kolinsky-børste eller i versjonen med den eksklusive N.era-børsten. Som med alle Smile Line-instrumenter består alle verktøyene av enkeltdeler som kan kjøpes separat.

Voksinstrumentsett
Et komplett instrumentsett for voksing, utstyrt med eksklusive instrumenter produsert i Europa. Disse instrumentene kan selvfølgelig også demonteres, og de tilhørende enkeltdelene er tilgjengelige separat - en fornuftig investering!

Sammensatt instrumentsett
Som alle andre instrumentsett er også det sammensatte settet fullstendig modulært. I tillegg til de komplette instrumentene finner du også et enkelt håndtak for å lage ditt personlige favorittinstrument!

Micro-Vibes 2
Et multifunksjonelt instrument på størrelse med en penn til blanding av keramiske materialer, komprimering av spalter osv. En eksenter i mikromotoren sørger for mikrovibrasjoner som sikrer presisjon og perfeksjon i delikat keramisk arbeid.
Leveres som sett med spatel, dobbel spiss og batteri. Som tilbehør kan ytterligere 3 spateltilbehør bestilles som sett eller enkeltvis.

Implantatskrutrekkere
Skrutrekkersettet for implantater er utstyrt med 8 forskjellige skrutrekkere i standardlengde. Aluminiumskuben er anodisert (natur), men kan også fås i svart anodisert (ekstrautstyr). Skrutrekkerne kan bestilles med eller uten håndtak eller med trehåndtak for personlig tilpasning, og kuben kan også utstyres etter dine ønsker.

SIDEKICK
Implantatskrutrekker-settet SIDEKICK inneholder 9 modeller (hver i 3 lengder) som er kompatible med de ledende implantatsystemene på markedet.
Tilgjengelig i "Basic"-versjonen med ett skrutrekkerhode i standard lengde for hvert system (9 stk.) eller som "Master" med tre forskjellige lengder for hvert system (27 stk.).

Produkt forespørsel