Katalog

LK Metallwaren GmbH

LK Metallwaren GmbH

  • EN ISO 9001:2015

LK Metallwaren GmbH

  • EN ISO 9001:2015

Tilbake til listen

Tangentiell separator av LK Metallwaren GmbH

Produkt forespørsel  

Trefaseseparasjon for høyest mulig effektivitet

Tangentielle separatorer i vannbehandling er designet for de ulike strømningsforholdene og tetthetsforskjellene mellom vann, lette væsker og sedimenter. Enkle separatorer skiller sedimentene fra væsken ved å synke. Ved hjelp av sentrifugal- og radialkrefter kan tangentialseparatoren separere lette væsker og sedimenter (sistnevnte opp til en partikkelstørrelse på 5 µm) samtidig.

Den spesielle effektiviteten til LK tangentialseparatorer er basert på deres trefaseseparasjon, som består av en lettfase, en renvannsfase og en sedimentfase, samt en dobbeltvirkende oljeutskiller. Den høye konstruksjonen gjør at utskilleren tar liten plass, slik at den kan integreres selv på trange steder.

LK tangentialutskillere egner seg dessuten utmerket til forbehandling for etterfølgende filtrering eller ytterligere vannbehandlingstrinn, og kan som regel ettermonteres i eksisterende anlegg uten komplikasjoner. Dette er særlig aktuelt hvis målet er å avlaste de etterfølgende prosedyrene på en effektiv måte. Sammen med tangentialseparatoren sørger tangentialseparatoren for maksimal pålitelig separasjon av tunge og lette faser - spesielt ved høy smussbelastning og medier som er vanskelige å separere.

Produkt forespørsel