Katalog

LK Metallwaren GmbH

LK Metallwaren GmbH

  • EN ISO 9001:2015

LK Metallwaren GmbH

  • EN ISO 9001:2015

Tilbake til listen

Produksjon av maskiner av LK Metallwaren GmbH

Produkt forespørsel  

Helst alt fra én og samme leverandør!

Enten det gjelder plast- eller metallbearbeiding, miljø- eller kjemisk industri: LK Metallwaren bygger akkurat det anlegget du trenger for dine applikasjoner, med dine individuelle krav i ditt spesifikke industrimiljø.

Du kan dra maksimal nytte av vår mangeårige erfaring innen anleggskonstruksjon hvis du får det komplette anlegget konfigurert og levert av oss - med systemkomponenter som kommer fra vår produksjon.

I denne sammenhengen tilbyr LK Metallwaren sine kunder alle systemer som er nødvendige for å realisere alle relevante prosesstrinn innen vannbehandling. Fordelen med dette er at vi kan koordinere de enkelte delsystemene optimalt - både dimensjonalt og funksjonelt - og koble dem sammen via styringssystemet. På denne måten kan vi på best mulig måte bevise for deg at en totalløsning kan være mye mer enn summen av de enkelte løsningene som er integrert i den.

En totalløsning av høy kvalitet og med lang levetid ned til minste detalj må ledsages av en passende servicepakke. Vi tilbyr alt: prøvekjøring, montering, instruksjon, vedlikeholdsservice, reparasjon, drift, overvåking og selvfølgelig levering av forbruksmateriell og reservedeler!

Tilleggskomponenter

  • Fjernovervåking og visualisering av anlegget
  • Visualisering av driftstilstander
  • Utsendelse av feilmeldinger via SMS eller e-post

Produkt forespørsel