Katalog

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485
  • ISO 14001

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

Tilbake til listen

Pipettespisser (epT.I.P.S.® BioBased) av Eppendorf SE

Produkt forespørsel  

Eppendorf epT.I.P.S.® BioBased i volumer på opptil 1250 µL åpner nye dører for å gjøre laboratoriearbeidet mye mer bærekraftig uten at det går ut over forsøksresultatene. Ved å bruke andregenerasjons biobasert polymer laget av minst 90 % fornybare råvarer (f.eks. avfall og rester fra raffinering av vegetabilsk olje eller brukt matolje), er det produktrelaterte karbonavtrykket til disse pipettespissene og filterpipettespissene betydelig redusert. "Generelle kvalitetssertifikater" for overholdelse av standarder og generelle kvalitetskrav, produktspesifikke og batchspesifikke renhetssertifikater samt "ACT-sertifikater" (uavhengig sertifisering av miljøpåvirkning fra My Green Lab) bekrefter den velkjente produktkvaliteten du kan forvente fra Eppendorfs pipettespisser. I tillegg kommer en bærekraftsfaktor som vil føre til et betydelig redusert karbonavtrykk for laboratoriet ditt når du bruker disse pipettespissene og filterpipettespissene regelmessig.

I likhet med våre fossile polypropylenspisser er disse spissene produsert i henhold til ekstremt høye kvalitets- og renhetsstandarder og er utformet for å dekke alle de spesifikke kravene til prøvene dine. EpT.I.P.S.® BioBased-pipettespissene, ep Dualfilter T.I.P.S.® BioBased- og ep Dualfilter T.I.P.S.® SealMax® BioBased filterpipettespisser krever mindre kraft for å feste og skyte ut, samtidig som de forsegler helt og passer perfekt til Eppendorf-pipettene, som de danner et fullt integrert pipetteringssystem med maksimal presisjon, nøyaktighet og reproduserbarhet. De utfyller arbeidsflyten din på en optimal måte. I tillegg bidrar de til å gjøre laboratoriet ditt betydelig mer miljøvennlig.
Siden forbruksmateriell av glass ble erstattet av petroleumsbaserte forbruksmateriell av plast, har de blitt uerstattelige i laboratorier over hele verden: De sørger for den kvalitetsstandarden som trengs i stadig mer krevende forskning. I dette ligger den økende utfordringen når det gjelder bærekraft. Derfor fokuserer Eppendorf ikke bare på utvikling av nye produkter, men også på nye, mer miljøvennlige materialer. Vi har til og med lykkes med å finne et polypropylen basert på fornybare råvarer, som vi nå bruker til produksjon av en ny generasjon pipettespisser.

De biobaserte pipettespissene er ikke bare produsert av et mer bærekraftig utgangsmateriale, de er nå også tilgjengelige i en reload-variant som oppfyller de samme kravene til renhet og sterilitet som konvensjonelle engangsholdere. Denne reload-varianten sparer opptil 54 % fossil plast sammenlignet med konvensjonelle stativer og reduserer mengden laboratorieavfall betydelig. De nye omlasterne passer perfekt inn i den velkjente epT.I.P.S.® Box 2.0.

Dermed bidrar begge punktene - biobasert råmateriale til pipettespissene og betydelig redusert bruk av plast til omlasterne - til en forbedret CO2-balanse i laboratoriet og til reduksjon av laboratorieavfall.

Produkt forespørsel  

Flere produkter i området Pipettespisser

Pipettespisser (epT.I.P.S.®)

Det finnes ingen beskrivelse på Norsk for dette produktet. Les beskrivelsen på engelsk eller kontakt firmaet.

Filtertips (ep Dualfilter T.I.P.S.®)

ep Dualfilter T.I.P.S.-filterspisser - Den ultimate beskyttelsen av pipetter og prøver mot uønsket og ubemerket kontaminering fra aerosoler, dråper og sprut.

ep Dualfilter T.I.P.S.-filtersp...