Katalog

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485
  • ISO 14001

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

Tilbake til listen

PCR (Mastercycler® X40) av Eppendorf SE

Produkt forespørsel  

Eppendorf Mastercycler X40 fører din standard PCR inn i en ny æra. Den futuristiske designen er kombinert med velkjent kvalitet. Ytelsen til den pålitelige aluminiumsblokken er utviklet for utmerket temperaturhomogenitet. En gradient med 12 kolonner gir rask PCR-optimalisering. Programmer fra eldre Mastercycler-modeller kan enkelt importeres. Bruk programoverføringsfunksjonen til å overføre protokoller fra andre cycler-modeller, slik at du kan starte med en gang. All programmering skjer raskt, intuitivt og komfortabelt via en kjemikaliebestandig berøringsskjerm med glassoverflate og det veletablerte brukergrensesnittet som også brukes til Mastercycler X50. Håndtaket kan betjenes med én hånd, og SafeLid tilpasser seg automatisk for å legge det perfekte trykket på prøvene for å beskytte mot fordampning. Uansett om du bruker 0,1 ml, 0,2 ml rør og rørstrimler eller PCR-plater. Alle typer PCR-plater - med, uten eller med halvskjørt - kan brukes.

For overvåking og revisjonsspor kan du koble Mastercycler X40 direkte til Visonize LabSuite, og ved å koble til flere Eppendorf Visionize onboard-enheter kan du forvandle laboratoriet til et digitalt laboratorium.

Alt dette i en termosykler som bare er litt større enn et stykke papir og bare veier 7,25 kg.

Bærekraft er et must, derfor leveres Mastercycler X40 i en stabil, beskyttende pappeske. Den korte bruksanvisningen som følger med, er nok til å starte PCR umiddelbart, og den fullstendige bruksanvisningen er tilgjengelig i digital versjon via en QR-kode på enheten.

Forbedre ergonomien i hele laboratoriet

Ergonomi er langt mer enn bare en "ergonomisk utformet stol". Hos Eppendorf begynte vi å optimalisere laboratorieutstyret vårt med tanke på ergonomi tidlig på 1970-tallet.

I 2003 lanserte vi PhysioCare Concept®, med fokus på ergonomisk væskehåndteringsutstyr, som pipettene våre.

I dag har Eppendorf PhysioCare Concept blitt utvidet til å omfatte mange laboratorieprodukter, inkludert PCR-syklere. Målet vårt er å tilby en helhetlig løsning for å harmonisere arbeidsflyten i laboratoriet med helse og velvære.

For Eppendorf Mastercyler-serien betyr dette:
' Ergonomisk utformet lokklukking
' Lavt støynivå for komfortable arbeidsforhold på benken
' Liten grunnflate for plassering i direkte armrekkevidde på benken
' Standardisert "brukergrensesnittkonsept" for intuitiv håndtering av enhetene
' Veiledet programvare forenkel håndtering

Enkel, intuitiv dokumentasjon og sporing

eLabJournal® Electronic Lab Notebook er en intuitiv og fleksibel løsning for å dokumentere forskning og spore forskningsdata, inkludert optimale PCR-syklertemperaturer og resultater. Forbedre effektiviteten når du dokumenterer, organiserer, søker og arkiverer innsamlede data. Med de kostnadsfrie eLabJournal-tilleggene kan du utvide funksjonaliteten til eLabJournal til et fullt integrert Laboratory Information Management System.

Effektiv lab- og apparatadministrasjon med VisioNize® Lab Suite

Er du interessert i å overvåke laboratorieapparatene dine og motta varsler, f.eks. om apparatalarmer? En digital, tilkoblet lab tilbyr enda mer.

Få tilgang til et modulært utvalg av digitale tjenester og velg det som passer for din lab. VisioNize Lab Suite tilbyr alt du trenger som laboratorieleder eller forsker for å komme i gang med å administrere laboratoriet digitalt for økt prøvesikkerhet, samsvarsbehov og vedlikeholdsstyring.

Produkt forespørsel