Katalog

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485
  • ISO 14001

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

Tilbake til listen

Laboratorieplater (PCR twin.tec plate BioBased) av Eppendorf SE

Produkt forespørsel  

Våre Eppendorf twin.tec® PCR-plater er laget for reproduserbare resultater av høy kvalitet i robotsystemer. De kombinerer ekstremt tynnveggede polypropylenbrønner for optimal varmeoverføring til prøven med robuste polykarbonatrammer for høy stivhet og geometrisk stabilitet.

Våre nye biobaserte plater åpner nye dører for å gjøre laboratoriearbeidet mye mer bærekraftig uten at man trenger å revidere eksisterende protokoller når man bytter fra våre konvensjonelle plater.

De er laget av polymerharpikser fra biobaserte, fornybare råvarer. Produksjonsprosessen følger massebalansemetoden, der fossile oljer erstattes med andregenerasjons fornybare ressurser (f.eks. avfall og rester fra skogbruk, raffinering av vegetabilsk olje eller brukt matolje). Resultatet er biobaserte polymerer som er kjemisk identiske med polymerer laget av fossile oljer. Dette gjør at vi kan tilby deg de samme fremragende tekniske egenskapene som våre konvensjonelle plater.

Produksjonsanleggene våre er "ISCC PLUS"-sertifisert av ISCC (International Sustainability & Carbon Certification).

Produktenes høye presisjon garanteres av det unike designet og den spesielle produksjonsprosessen. Hver enkelt plate er en høypresisjonskomponent i arbeidsflyten din, noe som sikrer optimal reproduserbarhet.

Takket være de lasergraverte partinumrene og utløpsdatoene er twin.tec Trace PCR-platene BioBased perfekte for komplekse analyser, automatiserte applikasjoner med høy gjennomstrømning og regulerte arbeidsflyter. De støtter sporbarhet og dokumentasjon i forbindelse med revisjoner.

I tillegg til funksjonene for høy gjennomstrømning og samsvar har disse mikroplatene også et lasergravert optisk føringsgitter og en OptiTrack®-matrise for rask brønnjustering under manuell pipettering.

Alle Eppendorfs plater er tilgjengelige med tilpassede strekkoder - du finner strekkodeveiviseren vår her.

Alle Eppendorfs twin.tec-plater er "PCR-rene", dvs. de er batch-testet av et uavhengig og akkreditert laboratorium og er sertifisert fri for en rekke vanlige PCR-forurensninger, inkludert DNA, RNA, DNase, RNase og PCR-hemmere. Med disse mikroplatene kan du være helt trygg på resultatene dine.

Produkt forespørsel