Katalog

Ruhrgetriebe KG

Ruhrgetriebe KG

  • DIN ISO 9001 2015

Ruhrgetriebe KG

  • DIN ISO 9001 2015

Tilbake til listen

Girmotorer med drivregulator og pulsgenerator (Smart Line E250) av Ruhrgetriebe KG

Produkt forespørsel  

Fordeler
Overalt der det er behov for variable hastigheter, ulike dreiemomenter eller posisjonsnøyaktighet, brukes drivsystemene i Smart-serien. De komplette systemene våre, som består av elektrisk motor (asynkron- eller synkronmotor), girkasse (snekke- eller planetgir) og intelligent drivstyring, kan fritt tilpasses kundens behov og den aktuelle applikasjonen. Enten det dreier seg om enkel turtallsregulering via et potensiometer eller sømløs integrering i produksjonssystemer med ulike feltbusser - Smart-serien gir deg den riktige løsningen for enhver situasjon. Men selv uten ekstern styring kan mange prosesstrinn og parametere allerede implementeres av den integrerte soft PLS-en i drivsystemet. Avhengig av posisjonsnøyaktighet og bruksområde kan man enten bruke styringsteknologien til frekvensomformeren, som muliggjør et dreieposisjonsområde på 1:200, eller koble en pulsgiver til motoren.
Med over 10 forskjellige girtyper og mer enn 70 ulike varianter finnes det innovative løsninger i dreiemomentområdet mellom 5 og 165 Nm.


Alternativer
For de som foretrekker manuell styring, finnes det et bredt utvalg av membrantastaturer, håndholdte betjeningsenheter eller berøringspanel som tilleggsutstyr. Parametrering eller idriftsetting kan utføres via PC-programvare eller et Bluetooth-grensesnitt.


Produktrådgiver: Ihr Produktberater

Produkt forespørsel