Katalog

Comet Yxlon GmbH

Comet Yxlon GmbH

  • ISO 9001:2015

Comet Yxlon GmbH

  • ISO 9001:2015

Tilbake til listen

CT-testutstyr for batterisystemer for e-mobilitet av Comet Yxlon GmbH

Produkt forespørsel  

Batteriet - hjertet i en elbil
I elbiler er batteriets ytelse avgjørende for hele bilens pålitelighet, rekkevidde og levetid. CT-inspeksjoner med Comet Yxlon CT-systemer gir både bil- og battericelleprodusenter pålitelige inspeksjonsdata med høy presisjon, noe som for eksempel bidrar til å redusere kassasjon i masseproduksjon. Computertomografi brukes til å inspisere råmaterialene til battericeller samt de enkelte cellene, cellene som er pakket i en modul og modulene som er koblet sammen til et batterisystem eller en batteripakke.

Effektivkvalitetssikring av battericeller
En av de største utfordringene i celleproduksjonen er den høye kassasjonsraten. Siden dette utgjør en stor kostnadsfaktor, er det viktig å oppdage defekte celler før videre bearbeiding. CT-inspeksjonssystemene fra Comet Yxlon dekker et bredt spekter av teknikker for ikke-destruktiv kvalitetssikring og metrologi. Disse omfatter blant annet måling av katode-/anodeoverheng og testing for urenheter og inneslutninger - de vanligste feilene i en battericelle.

Pålitelig CT-inspeksjon av batterimoduler
De svært knappe komponent- og tilkoblingstoleransene samt de spesielle kravene til kontaktsveising gjør stabling av battericeller for produksjon av batterimoduler til en utfordrende oppgave. Computertomografi med Comet Yxlon-systemer gir presise inspeksjonsresultater for kvalitetsvurdering av cellestablene, sveisene i kabinettet, celleforbindelsessveisene og flikkesveisene. I tillegg muliggjør laminografi med Comet Yxlon overhengsmålinger av celler som allerede er installert i moduler.

Testing av batterisystemer og -pakker med CT
Når batterimodulene settes sammen til et batterisystem, kobles de til systemhuset - vanligvis en metallstøping - som fungerer som en kjøleribbe. Comet Yxlon CT-testsystemer gjør det mulig for produsentene å kontrollere denne tilkoblingen for å sikre at alle komponenter fungerer som de skal.

Produkt forespørsel  

Flere produkter i området Computertomografer

Computertomografer (FF85 CT)

  • Serie: FF-serien
  • Industri: Bilindustri, elektronikk, romfart, vitenskap og forskning, støperier, tilleggsproduksjon
  • Defektstørrelse: <1 mm, >1 mm
  • Delstørr...

Mikro-CT-system (FF20 CT)

  • Serie: FF-serien
  • Industri: Bilindustri, elektronikk, romfart, vitenskap og forskning, halvledere, tilleggsproduksjon
  • Defektstørrelse: <1µm, <50µm, <1...