Katalog

Bronkhorst High-Tech BV

Bronkhorst High-Tech BV

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • ISO/IEC 17025:2017

Bronkhorst High-Tech BV

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • ISO/IEC 17025:2017

Tilbake til listen

Kalibrering av måleverktøy av Bronkhorst High-Tech BV

Produkt forespørsel  

FLUICAL BÆRBARE KALIBRERINGSENHETER

Bronkhorst High-Tech har utviklet et bærbart kalibreringssystem for kalibreringskontroll på stedet av strømnings- eller trykkmålere/regulatorer for å imøtekomme de økende kravene fra brukere av måle- og kontrollutstyr innenfor ISO 9000-kvalitetssikringssystemet. FLUICAL™ bærbar kalibreringsenhet er modulbasert og gir stor fleksibilitet. Nøyaktigheten er sporbar til nasjonale standarder. Vi kan også tilby ISO17025-kalibreringstjenester for de bærbare FLUICAL™-kalibratorene.

Bærbare kalibreringsenheter for massestrøm eller trykk
Bronkhorst FLUICAL bærbare kalibreringsenheter består av en lettvektskoffert med bærehåndtak som inneholder et antall moduler med nøyaktig kalibrerte digitale massestrøm- eller trykkmålere. Antall kanaler og strømningsområder avhenger av kundens behov.

FLUICAL-kalibreringsenheten gjør det mulig for brukeren å kontrollere kalibreringen av strømningsmålere/regulatorer og trykkmålere/regulatorer på stedet. Enheten som skal testes, kobles til den valgte målemodulen, og deretter sammenlignes enhetens faktiske strømning eller trykk med resultatene fra denne modulen.

Våre bærbare kalibreringsenheter er utstyrt med en digital avlesnings- og kontrollmodul i Bronkhorst E-8000-serien. Denne modulen har en eller to TFT-fargeskjermer som viser de målte verdiene, og en knappemeny som gjør det enkelt å endre de ulike innstillingene. Kalibratorene har en FLOW-BUS-tilkobling for digital kommunikasjon som standard. Som tilleggsutstyr kan de også utstyres med et feltgrensesnitt.

 

Produkt forespørsel