Katalog

Paul Vahle GmbH & Co. KG

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

Tilbake til listen

Kontroller med én akse (VCS1) av Paul Vahle GmbH & Co. KG

Produkt forespørsel  

I dag finnes det knapt en produksjonslinje i bilindustrien som kan klare seg uten automatiserte transportsystemer. Elektriske monorail-applikasjoner regnes som velprøvde og veletablerte transportsystemer for materialflyt i produksjon, produksjon og montering, og er derfor predestinert for bruk innen intralogistikk og bilindustrien.

For at transportbåndene skal kunne utføre oppgavene sine med posisjonsnøyaktighet, kreves det en pålitelig drivstyring. VAHLEs enaksede styreenhet VCS1 dekker alle krav til bruk i forbindelse med transportbåndteknologi. For dataoverføring mellom stasjonær og mobil side finnes det ulike typer kommunikasjon, som halvbølgekommunikasjon, skinnebuss og VAHLEs slissede bølgeledersystem SMGM for Ethernet-baserte feltbusser som PROFINET.

Med en effektklasse på opptil 1,5 kW og en rekke ulike grensesnitt kan frekvensomformeren brukes i nesten alle applikasjoner. I tillegg finnes det en rekke funksjoner for posisjonering og avstandsregulering.

Ved hjelp av de tilgjengelige funksjonsbibliotekene for skinnebusskommunikasjon kan regulatorene enkelt integreres i systemets PLS for enkel kommunikasjon av prosess- og diagnosedata. Drivparametrene stilles inn ved hjelp av VAHLEs egenutviklede og brukervennlige konfigurasjonsprogramvare. Alle drivparametere og det tilhørende kjøretøynummeret lagres på en datakontakt som er lett tilgjengelig utenfra. Dermed kan enheten raskt skiftes ut i tilfelle service, uten at det er nødvendig å parametrisere den enaksede styreenheten.
Status- og driftsinformasjon kan enkelt vises på det integrerte OLED-displayet med to linjer. Styreenheten har en spesialutviklet infrarød fjernkontroll for oppsett og enkel diagnostikk.

Tilleggskomponenter som kurveblokkstyring for å opprettholde sikkerhetsavstanden ved kjøring gjennom en kurve eller separasjonsblokkstyring for å skille kjøresoner eller forhindre spenningsoverslag. for å forhindre spenningsoverslag ved frakoblingspunkter på ledermatede transportører er også tilgjengelig.

Kombinert med modulene for energiforsyning (vPOWER), posisjonering (vPOS) og dataoverføring (vCOM) er VCS1-styringssystemet også tilgjengelig som en systemløsning.

Produkt forespørsel