Katalog

SITEMA GmbH & Co. KG

SITEMA GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • KFHL

SITEMA GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • KFHL

Tilbake til listen

Klemmeenhet for sylinder (KFE) av SITEMA GmbH & Co. KG

Produkt forespørsel  

Elektrisk låseenhet

Den elektriske låsenheten KFE brukes som trinnløs låsing på runde stenger og holder aksiale krefter i begge belastningsretninger uten aksialt slark. Den brukes der hydrauliske eller pneumatiske løsninger ikke er mulig.

Holdekraften skapes av det velprøvde fjærdrevne klemmesystemet som brukes i SITEMAs hydraulisk eller pneumatisk betjente låseenheter. Ved fall i styrespenningen eller ved svikt i den elektriske forsyningen, klemmer låsenheten KFE automatisk. Derfor er den også egnet for bruk i sikkerhetsrelevante applikasjoner.

For å betjene låsenheten KFE er det tilstrekkelig med en forsyningsspenning på 24 V og et styresignal for inngangskommandoen "clamp/release".
Låsenheten er selvovervåkende og gir utgangssignaler som kan brukes i applikasjonens styringssystem. Disse utgangssignalene informerer om enhetens tilstand ("fastklemt" eller "frigjort") og dens helsestatus.


Produktrådgiver: Carsten Rother

Produkt forespørsel  

Flere produkter i området Klemenheter

Spesialløsninger for klemmehoder

Hos SITEMA er det ingenting som ikke finnes!

Fra ekstremt små til veldig store klemmehoder for stenger opp til 300 millimeter i diameter. Enten det er utendørs, i minusgrader, under vann el...