Katalog

Systea GmbH

Tilbake til listen

Profilsystem for synlig innfesting (ALWI-S) av Systea GmbH

Produkt forespørsel  

Profilsystem for synlig innfesting av kledningsplater i stort format, f.eks. av fibersement, aluminiumkomposittplater eller HPL.

Et underkonstruksjonssystem basert på ALWI-S består av vertikale L- og T-formede støtteprofiler i aluminium, veggbraketter og valgfritt tilbehør. Alt etter termisk belastning og krav er veggbrakettene laget av aluminium, rustfritt stål eller glassfiberarmert polyamid. Festeelementene festes synlig til bæreprofilene med skruer, bolter eller nagler.

Bæreprofilene festes til veggbrakettene med skruer, bolter eller nagler. På denne måten tar skyvepunktene opp horisontale laster (vindlast) og de faste punktene tar opp horisontale og vertikale laster (egenlast). Ved skyvepunktene i de vertikale langsgående hullene oppnås en tvangsfri montering. Det er ett fastpunkt for hver bæreprofil.

Veggkonsollene kan valgfritt utstyres med et monteringshjelpemiddel som forenkler arbeidet med dem og gjør det mulig å feste og holde bæreprofilen.

Thermostop Elements er tilgjengelig som termiske skillevegger for å minimere kuldebroer.

Fremspring på opptil 480 mm.
Materiale EN AW-6063 T 66

Produkt forespørsel  

Flere produkter i området Fasade understrukturer

Profilsystem for synlig innfesting (ALKAPO)

Profilsystem med lukket spennvidde for synlig innfesting av store fasadeplater, f.eks. av fibersement, aluminiumkomposittplater eller HPL.

Ved å bruke kasseformede bæreprofiler gi...

Fasade understrukturer (UKLA)

Profilsystem for synlig montering av keramiske fasadeplater i store og små formater, f.eks. 40 x 40 cm eller 60 x 60 cm, med konsoller.

Et underkonstruksjonssystem basert p...

Fasade understrukturer (ALHO)

Profilsystem for synlig festing av små og store kledningsmaterialer av tre samt fasadeplater, f.eks. av fibersement, aluminiumkomposittplater eller HPL, på vertikale trestøtter.

Fasade understrukturer (Beta Universal II (visible fixing))

Underkonstruksjonssystem uten kuldebroer for synlig og skjult montering av fasadeplater i stort format.

Det kuldebrofrie underkonstruksjonssystemet BETA Universal II består...

Profilsystem for skjult innfesting (ALWI-V)

Profilsystem for skjult montering av ytterkledning eller fasadeplater i stort format, f.eks. av fibersement, aluminiumkomposittplater, keramikk eller HPL.

Et underkonstruks...