Katalog

Systea GmbH

Tilbake til listen

Veggbraketter av Systea GmbH

Produkt forespørsel  

Sikkerhet og energieffektivitet - SYSTEAs underkonstruksjonssystemer tilbyr mer enn bare sikker støtte.

Gjennom vår kontakt med bransjen kjenner vi til kravene fra arkitekter og designere, planleggere og fasademontører. I tillegg til vår høye tekniske kompetanse utmerker systemene våre seg på denne måten gjennom effektiv og økonomisk montering og installasjon.

Veggkonsollene spiller en viktig rolle i spesifikasjonen av alle nedhengte, bakventilerte fasader. Våre mange profilsystemer kan kombineres med veggkonsoller av aluminium, rustfritt stål eller glassfiberarmert polyamid for å skape et bredt spekter av løsninger og dermed oppfylle alle krav til design, brannbeskyttelse og energieffektivitet.

L-formede veggkonsoller i aluminium:
Ikke-brennbare veggkonsoller i aluminium laget av legeringen EN AW-6063 T66 har middels varmeledningsevne (klasse D til H). De fås i lengder fra 40 mm til 320 mm og brukes til montering på betong/murverk eller til tre-/metallrammer

  • U-formede veggbeslag i aluminium:
Disse ikke-brennbare veggbrakettene i aluminium er laget av legeringen EN AW-6063 T66 og har middels varmeledningsevne (klasse B til F). De er tilgjengelige i lengder fra 40 mm til 180 mm og brukes til feste på betong/murverk eller til tre-/metallrammer
  • L-formede veggfester i rustfritt stål: Ikke-brennbare veggfester i rustfritt stål i legering EN 10088-2; 1.4162 har lav varmeledningsevne (klasse A+ til B). De er tilgjengelige i lengder fra 120 mm til 400 mm og brukes til å feste på betong/murverk eller til tre-/metallrammer. Disse er egnet for passivhuskonstruksjoner.
  • U-formede veggbeslag i rustfritt stål: Disse ikke-brennbare veggbeslagene i rustfritt stål er laget av legering EN 10088-2; 1.4162 og har lav varmeledningsevne (klasse A+ til B). De er tilgjengelige i lengder fra 60 mm til 300 mm og brukes til montering på betong/murverk eller tre-/metallstativ. De er egnet for passivhuskonstruksjoner.
  • TEKOFIX veggbrakett:Det tungt antennelige TEKOFIX-veggfestet er laget av den glassfiberarmerte plasten PA66, som har svært lav varmeledningsevne (klasse A+ til A). Veggfestet er tilgjengelig i lengder fra 100 mm til 350 mm og brukes til montering på betong/murverk eller tre-/metallkonstruksjoner. Disse er egnet for passivhuskonstruksjoner.
Tilleggsinformasjon

Produkt forespørsel