Katalog

Systea GmbH

Tilbake til listen

Spesielle løsninger av Systea GmbH

Produkt forespørsel  

Ekstraordinær fasadedesign byr ofte på store utfordringer, ikke bare for underkonstruksjonen, men også for installasjonen.

Når standardsystemene ikke strekker til, tilbyr SYSTEA skreddersydde spesialløsninger for å gjøre selv de mest spektakulære bygningskropper og fasader mulige.

Arkitekturprosjektet "Bølgen" (Vejle, Danmark) har mottatt en rekke priser og er et fremragende eksempel fra det kjente arkitektkontoret Henning Larsen. Her måtte vi sikre at de flytende tak- og fasadekonstruksjonene kledd med teglstein går over i hverandre på en sikker måte, samtidig som de har et ambisiøst visuelt uttrykk.

Et annet godt eksempel på fremragende arkitektur er "Le vaisseau de verre", tegnet av stjernearkitekten Frank Gehry for Fondation Louis Vuitton (Paris, Frankrike). Bygningens ekstraordinære kubatur, der ingen vegg er lik den andre, stiller de høyeste krav til underkonstruksjonen.

Gjennom et tett samarbeid med alle parter som deltok i dette prosjektet, kunne SYSTEA også tidlig i designfasen bidra til at ideer ikke bare ble ideer.

Produkt forespørsel