Katalog

FLUX-GERÄTE GmbH

FLUX-GERÄTE GmbH

  • ISO 9001:2015

FLUX-GERÄTE GmbH

  • ISO 9001:2015

Tilbake til listen

Fatpumper (type 400) av FLUX-GERÄTE GmbH

Produkt forespørsel  

Fat- og beholderpumpe serie 400

For pumping av væsker med lav viskositet fra ulike beholdere

FLUX' fat- og beholderpumper er alltid en "double act" bestående av motor og pumpe. Begge komponentene kan varieres ganske fleksibelt. For eksempel kan forskjellige pumper drives av samme motor. Ideell for pålitelig pumping av ulike væsker med lav viskositet - inkludert spesielt aggressive og lett antennelige væsker. Den lave vekten gjør at pumpene enkelt kan transporteres fra container til container. Den enkle håndteringen av motor og pumpe gir korte omstillingstider.

Pumpe F 424 / FP 424
Tetteløs i mediumområdet

Den tetteløse pumpen F/FP 424 er ideell for overføring av ulike lavviskøse og aggressive medier. Den egner seg for medier som flyter raskt og som verken binder, krystalliserer eller er slipende. Med denne pumpen kan du tømme fat, IBC-er og kummer. En spesiell egenskap, bare hos FLUX: Den spesielle konstruksjonen med spiralformet styrelager i innerrøret forhindrer uønskede avleiringer i pumpen og øker levetiden betraktelig. Pumpen er tilgjengelig i rustfritt stål, polypropylen eller polyvinylidenfluorid. F/FP 424 i rustfritt stål kan også brukes i eksplosjonsfarlige områder.

Pumpe F 425 / FP 425
For 99,98 % tømning av fatet

Med F/FP 425 er det mindre enn 0,05 l restmengde igjen i et 200 l fat, altså maksimalt 0,02 %. Pumpen har en integrert tilbakestrømningsventil som er enkel å lukke før pumpen tas ut av beholderen. Dermed forhindres tilbakestrømning av mediet i pumpen. Dette muliggjør optimal bruk av spesielt dyre medier og sparer ekstra kostnader til rengjøring og avfallshåndtering ved håndtering av problematiske medier. Pumpen er tilgjengelig i rustfritt stål, polypropylen og hastelloy C. I rustfritt stål og hastelloy C kan pumpen F/FP 425 også brukes i eksplosjonsfarlige områder.

Pumpe F 427 / FP 427
Kan tas helt fra hverandre

Pumpen F/FP 427 er ideell for hygieniske bruksområder og egnet til å transportere medier ut av fat, IBC-er og andre beholdere. Den kan enkelt og raskt demonteres for rengjøring/sterilisering og kan demonteres helt ned til enkeltdeler. Pumpen har minimalt med dødpunkter. Drivakselen, det indre og det ytre røret er laget av rustfritt stål (316 Ti hhv. 1.4581). Pumpen er også tilgjengelig som FOOD- og 3A-sertifisert versjon og oppfyller internasjonale sikkerhetsstandarder.


Pumpe F 430 / FP 430
Med mekanisk tetning

Den universelle F/FP 430-pumpen kan brukes til ulike medier og egner seg til transport fra fat, IBC-er eller tanker. På grunn av konstruksjonen med mekanisk tetning kan pumpen enkelt og raskt tas fra hverandre i sine to hovedkomponenter. Dette gir gode rengjøringsmuligheter. Særtrekk, kun hos FLUX: På plastmodellene (PP og PVDF) er det indre røret forsterket med en metallkjerne. Dette gjør at den mekaniske tetningen alltid fungerer fullt ut. På denne måten forhindres lekkasje og unødvendig slitasje i hele driftstemperaturområdet. I tillegg gir den høyeste stabilitet og muliggjør nedsenkbare lengder på opptil 3 000 mm. Versjonene i rustfritt stål og hastelloy C er Ex-beskyttet. Versjonen i rustfritt stål er også tilgjengelig som FOOD-sertifisert versjon.

Pumpe F 430 TR
For tørr installasjon / horisontal bruk

Den horisontale pumpen F 430 TR er ideell for transport av medier fra IBC-er, tanker og andre beholdere med utløp på lavt nivå. F.eks. hvis en tank ikke er tilgjengelig fra toppen, eller hvis plassforholdene ikke tillater bruk av en vertikal pumpe. For rengjøring kan pumpen enkelt og raskt tas fra hverandre i sine to hovedkomponenter. Pumpen er tilgjengelig i rustfritt stål eller polypropylen. Versjonen i rustfritt stål kan også brukes i eksplosjonsfarlige områder.

Produkt forespørsel  

Flere produkter i området Fatpumper

Pumpesett for næringsmiddel- og farmasøytiske produkter opp til 25 000 mPas (VISCOPOWER F 570)

Forhåndsmontert ekscentersnekkepumpesett med ekscentersnekkepumpen VISCOPOWER F 570 og planetgir for næringsmiddel- og farmasøytisk industri for å pumpe tynne til middels viskøse medier opp til 25 000...

Fatpumper

Fat- og beholderpumper
For pumping av væsker med lav viskositet i ulike beholdere

FLUX fat- og beholderpumper egner seg til pumping av ulike lavviskøs...

Fatpumper (JUNIORFLUX / COMBIFLUX)

For mindre mengder
Fatpumper JUNIORFLUX/COMBIFLUX

De små fatpumpene JUNIORFLUX og COMBIFLUX egner seg spesielt godt til fylling av relativt små mengde...

Fatpumper

Forhåndsmontert pumpesett for 99,98 % tømning av fat. På grunn av integrert tilbakestrømningsstopp er det mulig med mindre enn 0,05 l restmengde i 200 l fat. For pumping av tynne medier fra 200 l f...