Katalog

Düsterloh Fluidtechnik GmbH

Düsterloh Fluidtechnik GmbH

  • DIN EN ISO 9001

Düsterloh Fluidtechnik GmbH

  • DIN EN ISO 9001

Tilbake til listen

Flerskivebremser av Düsterloh Fluidtechnik GmbH

Produkt forespørsel  

For sikker oppbevaring av statiske laster kan våre hydraulikkmotorer og motor-girkassekombinasjoner i tillegg utstyres med en fjærbelastet lamellbrems. Bremsen åpnes når det settes trykk på styreledningstilkoblingen. Det maksimale holdemomentet oppnås ved hjelp av fjærkraften når styreledningen blir trykkløs. Det må skilles mellom bremsetypene LBD og FL:

Bremsene av typen LBD utgjør en enhet med motoren. De er i utgangspunktet konstruert for maksimalt motormoment. Bremsenes tilkoblingsdimensjoner er identiske med de tilhørende motorene, slik at bremsene enkelt kan ettermonteres ved behov. De har overflatebehandlede innvendige deler og et spesielt tetningssystem, noe som gjør at disse bremsene også kan brukes med flammehemmende trykkvæsker som HFK.

Standardiserte monteringsdeler brukes til montering på et planetgir. Bremser av FL-typen danner i utgangspunktet en enhet med det aktuelle giret. Hydraulikkmotoren monteres også på bremseinngangen ved hjelp av standard festeanordninger. Valget av bremser avhenger av størrelsen på giret og det aktuelle bremsemomentet.

Produkt forespørsel