Katalog

Düsterloh Fluidtechnik GmbH

Düsterloh Fluidtechnik GmbH

  • DIN EN ISO 9001

Düsterloh Fluidtechnik GmbH

  • DIN EN ISO 9001

Tilbake til listen

Pneumatisk starter av Düsterloh Fluidtechnik GmbH

Produkt forespørsel  

Düsterloh pneumatiske startere brukes til å starte dieselmotorer og turbiner. De består i hovedsak av en girmotor, et ensporet drev med reduksjonsgir og en ventilkombinasjon. Siden girmotoren utvikler sitt høyeste dreiemoment når den løsner, er den spesielt godt egnet til å starte dieselmotorer. Düsterlohs pneumatiske startmotorer kan drives med luft eller gass. De er uavhengige av elektrisk energilagring, vedlikeholdsfrie og eksplosjonssikre.

Den tilgjengelige serien oppnår dreiemomenter på opptil 510 Nm ved et arbeidstrykk på 15 bar, målt ved starthjulet. For høyere starteffekter kan to startere drives parallelt. En sikkerhetskrets er tilgjengelig for dette formålet, slik at dieselmotoren bare kan startes når begge startmotorene er helt i inngrep med dieselmotorens ringgir.

Produkt forespørsel  

Flere produkter i området Trykkluftstarter

Pneumatisk starter (PS 24/20 - 32/20 )

Startprosessen skjer ved gradvis åpning av en selvlukkende ventil eller hovedventil, som vanligvis er montert direkte på starteren.

Trykksettingen av innkoblingsstempelet forårsaker en aksi...

Pneumatisk starter (PS HY, 61/20 - 2360 )

Med denne serien er det tilstrekkelig med en startimpuls (manuell, pneumatisk fjernkontroll, elektrisk eller nøddrift). Startprosessen utføres deretter automatisk.

Et spesialdesignet indeks...