Katalog

MTM Power® Messtechnik Mellenbach GmbH

MTM Power® Messtechnik Mellenbach GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

MTM Power® Messtechnik Mellenbach GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

Tilbake til listen

DC/DC-omformere for industrielle applikasjoner og kjøretøyer (PCMD / PCMDS) av MTM Power® Messtechnik Mellenbach GmbH

Produkt forespørsel  

Når den tilgjengelige systemspenningen ikke er egnet til å forsyne eksisterende elektriske eller elektroniske komponenter, må det brukes spenningsomformere. Elektriske omformere som kan konvertere likespenninger, kalles derfor DC/DC-omformere eller DC/DC-omformere. Frem til 1950-tallet var det bare mulig å konvertere likespenning elektromekanisk ved hjelp av motor-generator-kobling. I dag muliggjør klokkekoblede elektroniske kretstopologier transformasjonen ved hjelp av en internt generert vekselspenning.

En DC/DC-omformer har én inngang og én utgang. Den kan derfor avbilde ulike funksjoner og fungere som en step-down- eller step-up-omformer. Endring av spenningsnivået, galvanisk skille og stabilisering av utgangen kan - både hver for seg og i kombinasjon - være grunnen til at man bruker en DC/DC-omformer eller DC/DC-modul. Effektområdet er bredt og strekker seg fra noen få milliwatt for å forsyne en enkelt elektronisk brikke til kilowatt, for eksempel ved konvertering av eksisterende batterinettverk til et annet spenningsnivå. På grunn av det store antallet forskjellige systemspenninger som er tilgjengelige, og det like store utvalget av nominelle spenninger for elektriske komponenter, er antallet mulige kombinasjoner av inn- og utgangsspenninger uhåndterlig, spesielt siden spenningsomforming mellom inngang og utgang tilbys både oppover, nedover og bare stabiliserende. De fleste DC-omformere fungerer enveis, dvs. fra inngang til utgang. Det finnes imidlertid også omformere med toveisfunksjon, spesielt i drivverkssektoren.

Effektklasser: 250 W; 400 W
Spesielle egenskaper:

  • Inngang med bredt og ultrabredt område
  • Temperaturområde -25...+70 °C (PCMD)
  • Isolasjonsspenning opptil 4 kVAC
  • Liten størrelse
  • Høy pakningstetthet
  • Hus av plast eller metall

Produkt forespørsel  

Flere produkter i området DC/DC-omformer

DC/DC-omformere for gulvtransportørteknologi (PCMDNI300)

Med PCMDNI300-serien presenterer MTM Power en generasjon DC/DC-omformere uten galvanisk skille som desentralisert strømforsyning i kjøretøyapplikasjoner. Det brede inngangsspen...

DC/DC-omformer (PMDS30 24S05 U-VT)

De kompakte DC/DC-omformerne i PMDS/PCMDS30-serien er egnet for PCB- og chassismontering. De er konstruert i strømmatet push-pull-teknologi. Fordelene med dette kretskonseptet er brede inngangsspen...

DC/DC-omformer (PCMGS14 110S24)

DC/DC-omformeren på 14 W er utviklet i henhold til EN 50 155 for applikasjoner innen jernbane- og transportteknologi med lave effektbehov.

Spesielle egenskaper

Bred...