Katalog

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

16.05.2023 00:00

Hvordan fungerer Dewar-flasker?

Svar på annonse

Vi kjøper vanligvis Dewar-flasker for å bevare prøver som må fryses i flytende nitrogen, for eksempel biologiske organer, dyresæd, blodprøver, vev, vaksiner, virus osv. Du lurer kanskje på om en slik tank virkelig kan lagre flytende nitrogen ved -196 °C, og hvordan gjør den det?

Svaret er ja. tianChi KGSQ Dewar-flaske er en dobbeltlagsstruktur, de indre og ytre lagene er laget av høyfast flyaluminium, og de indre og ytre lagene er bare forbundet med et halsrør, som er en spesiell FRP-struktur med utmerket varmeisolasjon, slik at varmen fra det ytre laget knapt kan overføres til det indre laget gjennom vakuumlaget mellom de to lagene, noe som i stor grad reduserer fordampningshastigheten til flytende nitrogen og forbedrer Dewar-flaskens evne til å opprettholde den indre temperaturen.

Vi plasserer deretter prøven som skal konserveres i tanken gjennom en bærebøtte, dekker den med en spesiell nakkeplugg, og vi kan dra nytte av lavtemperaturegenskapene til flytende nitrogen for å holde prøven aktiv. Det er viktig å ikke holde seg for lenge i den øvre delen av halsrøret når du fjerner prøven. Temperaturen på den øvre og nedre delen av halsrøret er forskjellig, og jo høyere temperatur, jo høyere temperatur, noe som er uunngåelig og noe vi trenger å kontrollere selv.

TianChi KGSQ flytende nitrogenbeholdere implementerer strengt kvalitetsspesifikasjonen for "Liquid Nitrogen Biological Containers GB / T 5458-2012" i produksjonen, og alle produktene har bestått funksjonstesten til Product Quality Supervision and Inspection Institute. Vi har bestått ISO9001 og EU CE-kvalitetssertifisering. Vi tilbyr produkter av høy kvalitet og perfekt ettersalgsservice, ta gjerne kontakt med oss.Svar på annonse

Kategori
Tilbud

Land
Kina

Region
Henan