Katalog

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

26.05.2023 01:00

KGSQ Dewar-flaske, garantere transportsikkerhet og bekymringsfri

Svar på annonse

Dewar-flasker er vanligvis delt inn i lagringstype og transporttype. Under normale lagringsforhold er det nok å bruke Dewar-flasker av lagringstype, noe som kan få flytende nitrogen til å fordampe saktere og lagre lenger, men uunngåelig vil det være transportsituasjoner, hvordan sikrer vi sikker transport av Dewar-flasker og flytende nitrogen i flaskene når reisen er humpete.

TianChi transportable Dewar-flasker har en spesiell antivibrasjonsstruktur med en brakett mellom det indre og ytre laget for å redusere risteamplituden til det indre laget og halsrøret, som er solid og holdbart og ikke lett å bli skadet; det lette flyaluminiumsmaterialet er korrosjonsbestandig og har en sterk varmebevaringskapasitet; vakuumlaget mellom den indre og ytre sandwichen er fylt med isolasjonsmateriale og pakket iterativt ved hjelp av avansert teknologi for å garantere god fordampning av flytende nitrogen i Dewar-flaskene.

Vi er produsenten, hver Dewar-flaske her er håndlaget på fabrikken, etter lag med prosess og testing, for å sikre at det ikke er noe problem etter kartongen og fylt emballasjetransport til hendene dine. Vi er garantisten, fem års vakuumgaranti, ISO9001, EU CE-kvalitetssertifisering.

TianChi KGSQ flytende nitrogenbeholdere implementerer strengt kvalitetsspesifikasjonen for "Liquid Nitrogen Biological Containers GB / T 5458-2012" i produksjonen, og alle produktene har bestått funksjonstesten til Product Quality Supervision and Inspection Institute. Vi tilbyr produkter av høy kvalitet og perfekt ettersalgsservice, ta gjerne kontakt med oss!Svar på annonse

Kategori
Tilbud

Land
Kina

Region
Henan

Sted
Zhengzhou