Katalog

Analysator for våt og tørr partikkelstørrelsesfordeling

29.05.2024 02:00

Analysator for våt og tørr partikkelstørrelsesfordeling

Svar på annonse

Vinner 2309 MIE-spredningsprinsippet

Modell nr. Winner 2309A, Winner 2309B
Levering: Antall (sett) 1 - 2 > 2 Levering (dager) 5
Tilpasset logo (min. bestilling 1 sett) Tilpasset emballasje (min. bestilling 1 sett)

Kjøpsinformasjon

Fraktgaranti: Kontakt leverandøren for å forhandle om fraktdetaljer Garanti for levering til avtalt tid

Betaling: Kryptert og sikker betaling Se detaljer Retur og refusjon Motta produktet. Du har rett til refusjon innen 30 dager etter at du har mottatt produktet. Vis detaljer Emballasje Beskrivelse Laserpartikkelmåleren er pakket i en kryssfinérboks. Havn Qingdao/Hong Kong Tilgjengelighet 500 sett/måned.

Produktbeskrivelse: Winner2309 er en intelligent, helautomatisk laserpartikkelmåler.

Winner2309 er en intelligent, helautomatisk laserpartikkelmåler som bruker MIE-spredningsprinsippet og er en integrert modell av det våte og tørre dispersjonssystemet. Winner2309 er det foretrukne instrumentet for kvalitetskontrollavdelinger og vitenskapelige forskningsanlegg med et bredt spekter av partikkeltyper og partikkelstørrelsesfordelinger.

 

De viktigste funksjonene

(1) Våt- og tørrseparasjons- og dispersjonsenhet
Enheten integrerer våt- og tørrdispergeringstester, løser problemet med å integrere våt- og tørrteknologi på en vellykket måte og realiserer en nøkkelbryter.

(2) Intelligent helautomatisk operativsystem, manuell betjening, fritt valg.
Velg automatisk modus, lett å lære og støtte en-knapps betjening.

(3) Patentert teknologi for optisk banesystem
konsentrasjon Fourier transform optisk banesystem, slik at det spredte lyset ikke begrenses av linseåpningen, dobbeltlaser ortogonalt lys med ekstra halvlederlaser for å forsterke spredningsvinkelen fra 45 grader til 135 grader, noe som utvider måleområdet.

(4) Helautomatisk justering av den optiske banen,
, består av presise firefasede hybridstepmotorer, hvis skribentenøyaktighet når mikronområdet, for å optimalisere den optiske banen og sikre testens nøyaktighet og stabilitet.

(5) Innebygd komplett prøvespredningssystem.
Integrasjonen av mekanisk omrøring, ultralyddispergering og sirkulasjonsbane sikrer jevn spredning og fordeling av partiklene og unngår uønskede fenomener som ujevn fordeling av partiklene og en ujevn fordeling av partikler.(6) Enhetens programvare sikrer jevn spredning og fordeling av partikler og unngår uønskede fenomener som ujevn fordeling av partikler og overdreven avsetning av partikler på grunn av dispergeringssystemets altfor lange ytre rør, noe som sikrer representativiteten til testresultatene.

(6) Enhetens programvare
Den unike teknologien for fri justering samler inn spredningsdata under måleprosessen, slik at partikkelanalysen ikke er begrenset av noen funksjon og gjenspeiler partikkelfordelingen på en troverdig måte.

Bruksområder

Winner2309 er mye brukt i sement, keramikk, legemidler, emulsjoner, maling, fargestoffer, pigmenter, fyllstoffer, kjemikalier, katalysatorer, boreslam, slipemidler, smøremidler, kull, sedimenter, støv, celler, bakterier, tilsetningsstoffer, plantevernmidler, grafitt, fotografiske materialer, drivstoff, blekk, metallisk og ikke-metallisk pulver, kalsiumkarbonat, kaolin, kullslam og andre pulvermaterialer.

Kvalitetsgaranti

1.1. streng overholdelse av ISO9001-2000 kvalitetsstyringssystem 2. streng kontroll fra materialkjøp til prosessinspeksjon til endelig partikkelstørrelsesfordelingstest 3. QC-avdelingen implementerer kvalitetskontrollforskriftene fra
4. bare kvalifiserte deler kan monteres, og laserpartikkelstørrelsesanalysatoren må være fullstendig testet før salg
5. Laserpartikkelstørrelsesanalysatoren testes for vibrasjonsmotstand før den forlater fabrikken.

Service etter salg

1.1. gi en CD med videodemonstrasjon. 2.Vi tilbyr gratis opplæring.
3. Kvalitetsgarantien er 1 år etter mottak av betaling, og teknisk support er garantert hele livet. Etter dette belaster vi kostnadene for reparasjonsdeler hvis de leveres.
4. Reparasjoner som skyldes feilaktig bruk, belastes tilsvarende.
5. Vi tilbyr komponenter til gunstige priser og langsiktig vedlikehold.

 

 


Svar på annonse

Kategori
Tilbud

Land
Kina

Region
山东省

Sted
济南市

Tilleggsinformasjon