Katalog

Maschinenfabrik Berthold HERMLE AG

Maschinenfabrik Berthold HERMLE AG

  • DIN EN ISO 9001:2015

Maschinenfabrik Berthold HERMLE AG

  • DIN EN ISO 9001:2015

Om Maschinenfabrik Berthold HERMLE AG

Originalen!
Mange sier at HERMLE bygger verdens beste maskiner.

HERMLE handler om fresing og om å oppnå fremragende resultater. Og vi er opptatt av å sikre nettopp dette med vår arkitektur, vår struktur, vårt arbeid, vår tilnærming, vår utvikling, vår konstruksjon, vår montering og vår service. Alt vi gjør, endrer eller optimaliserer, gjør resultatene våre bedre, mer presise og raskere tilgjengelige - verken mer eller mindre.

"fresing at its best" - slagordet til HERMLE AG - oppsummerer dette på en treffende måte. Det står for et høytytende, svært innovativt maskineringssenter som har inntatt en ledende posisjon nasjonalt og internasjonalt. Det står for et omfattende og tett sammenvevd salgs- og servicenettverk og mer enn 30 000 vellykkede installerte maskiner over hele verden.

Til syvende og sist står det for suksessen til kundene våre, som oppnår de beste resultatene når det gjelder presisjon og effektivitet ved hjelp av produktene våre.

Men hva er det som gjør "fresing på sitt beste" mulig? En konstant tilførsel av nye ideer og den velkjente HERMLE-presisjonen innen produksjon, prosessrådgivning og god prosjektledelse. Med våre ca. 1400 høyt motiverte medarbeidere, som er ansvarlige for alt dette, skaper vi grunnlaget. Og vi gjør dette på et sted som tradisjonelt har vært hjemsted for presisjonsmekanikk og verktøymaskiner. Alt i alt er dette de best mulige forutsetningene. Det er grunnen til at vi i dag har en ledende posisjon som partner for en rekke viktige bransjer. Fra store komplekse komponenter til de minste komponentene innen høyteknologi. Fra medisin til bilracing. Vi viser vei!