Katalog

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015

Om Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

En ideell løsning er et resultat av konstant samhandling og utvikling. Det vet vi like godt som kundene våre, og derfor er Supfinas bedriftsfilosofi basert på en integrert tilnærming. Det betyr at vi kombinerer tradisjonell kunnskap og erfaring med høyteknologi og kompromissløs kundeservice.

Supfina Grieshaber driver målrettet forskning og kombinerer mange års erfaring innen superfinish og sliping samt automatisering med kunnskap om oppstrøms- og nedstrømsprosesser.

Som systemleverandør tilbyr vi deg komplette løsninger fra én kilde. Vi utvikler den riktige, profesjonelle løsningen for ethvert behov. Dette gjør at du kan reagere raskt på endrede kundekrav og styrke din egen markedsposisjon.

Systemene våre suppleres av en omfattende, digitalt støttet service som sikrer at du som kunde alltid kan stole på Supfina.
Supfina Grieshaber er din pålitelige partner over hele verden når det gjelder å implementere økonomiske maskineringsløsninger for de høyeste krav - både i dag og i fremtiden!

Superfinishtilbehør (Supfina 202)

Elektrisk båndfinishmaskin for montering på små, mellomstore og store supportmaskiner for superfinish av slipte og findreide overflater. Egner seg også til bruk på emnebunter med radier eller svært sm...

Elektrisk maskin for etterbehandling av stein (Supfina 220)

Elektrisk steinbearbeidingsenhet for montering på store støttemaskiner for superbearbeiding av slipte og fint dreide overflater. Egner seg også til bruk på emnebunter med radier eller svært små und...

Anordning for kulebehandling (Supfina 291)

Kulebearbeidingsenhet for montering på små, mellomstore og store supportmaskiner for superfinish av slipte eller findreide overflater.

Spesielt egnet for superfinish av venti...

Superfinishtilbehør (Supfina 300)

Elektrisk superfinishmaskin for montering på mellomstore og store verktøymaskiner for superfinish av slipede eller findreide overflater.

Spesielt egnet for finbearbeiding av...

Superfinish for rullende elementer og stempelstenger (Supfina RollerPro)

Supfina RollerPro-serien er sprinteren blant superfinish-maskinene.

Avhengig av arbeidsstykkets dimensjoner kan de ferdigbehandle hundrevis av ruller i minuttet uten sentrering eller - takk...

Slipemaskin for sylindriske valser (Supfina RollerFlex)

I moderne sfæriske rullelagre er økningen i ytelse og belastning direkte knyttet til overholdelse av definerte overflateparametere.

Den høyproduktive Supfina RollerFlex...

Overflateteknikk (R-Cell compact)

Fra tilleggsenheter til helautomatiske produksjonsceller.

Avhengig av oppgaven kan du bruke et bredt spekter av maskinerings-, test-, måle- og håndteringsproses...

Lastesystemer for SPIRO

Kundenes mange krav til laste- og lossemuligheter spenner fra korte syklustider for å redusere uproduktiv tid, korte innstillingstider og fleksibel tilpasning til ulike matesystemer til visuell pro...

Superfinishverktøy

Like individuell som oppgaven din

Den nye Supfina R-Cell for helautomatisk bearbeiding av håndverktøy


  • Måling
  • Formgjenkjenning<...

Valselagerindustrien sakker akterut når det gjelder autonom produksjon

Supfina er Hero Customer 2024 i Siemens Solid Edge CAD-system.

Supfina har gitt Siemen...

Bruk fordelene med våre demonstrasjons-, leasing- eller brukte maskiner: Du vil motta en umiddelbart tilgjengelig, operativ og pålitelig maskin.