Katalog

Novotechnik Messwertaufnehmer oHG

Novotechnik Messwertaufnehmer oHG

  • ISO 9001:2015
  • IATV 16949
  • DIN EN ISO 50001

Novotechnik Messwertaufnehmer oHG

  • ISO 9001:2015
  • IATV 16949
  • DIN EN ISO 50001

Om Novotechnik Messwertaufnehmer oHG

Når posisjoner og vinkler skal måles med høyeste presisjon, er sensorer fra Novotechnik en førsteklasses løsning. Ekspertisen innen måleteknologi som vi har opparbeidet oss i årenes løp, er bare én av hemmelighetene bak vår suksesshistorie som går helt tilbake til 1947.

Grunnlaget for vår suksess er lidenskap for teknologi og en besettelse av presisjon og pålitelighet. Det er også vår glede over å finne smarte løsninger, kombinert med en fascinasjon for nye materialer og produksjonsmetoder. I tillegg har vi selvfølgelig en konstant bevissthet om hvor viktig det er å gi gode råd og førsteklasses service, og vi jobber hver dag med å optimalisere målesystemene våre.

Men den egentlige hemmeligheten bak suksessen vår har alltid vært vår målbevisste jakt på den best mulige løsningen for hver enkelt kundeapplikasjon. Og for å sikre at vi også i fremtiden er den foretrukne partneren for kundene våre, vil vi fortsette å fokusere på de styrkene som har gjort oss til det suksessrike selskapet vi er i dag.

Motstandselementer (PTN)

Absolutte, potensiometriske motstandselementer og visker; for montering i lukkede enheter; kundetilpassede løsninger med laserlinearisering, bryterfunksjon og redundans er teknisk mulig

&gt...

Motstandselementer (PTX)

Det finnes ingen beskrivelse på Norsk for dette produktet. Les beskrivelsen på engelsk eller kontakt firmaet.

Avstandssensorer (LFP)

Utgått - Erstatningskrav på forespørsel! Potensiometriske motstandselementer med foliekollektor og mekanisk trykkstift. Hermetisk limt konstruksjon. Håndteringen er svært enkel siden den følsomme pote...

Roterende sensor med én omdreining (RSB-3600)

Absolutt, berøringsfri NOVOHALL Singleturn rotasjonssensor i 36,5 mm metallhus. Analoge og digitale grensesnitt. Forskjellige versjoner med massiv eller hul aksel og kraftig utførelse.

>...

Roterende sensorer (RSC2800)

Absolutt, berøringsfri NOVOHALL rotasjonssensor for bruk i krevende miljøer. Stort utvalg av analoge og digitale grensesnitt. Svært nøyaktig og til en attraktiv pris.

> Maks. rekkevid...

Vinkelsensorer (RSA-3200)

Absolutt, berøringsfri, redundant NOVOHALL rotasjonssensor. For bruk i mobile og sikkerhetsrelaterte applikasjoner, robust i tøffe miljøer.

> Maks. rekkevidde : 360°

&g...

Potensiometrisk roterende sensor (SP2500)

Anbefales ikke for nye konstruksjoner! Kompakt, berøringsfri NOVOHALL rotasjonssensor i redundant utførelse for applikasjoner i bilindustrien.

> Maks. rekkevidde : 360 °

Berøringsfri, redundant rotasjonssensor for høy belastning (RSM2800)

Absolutt, berøringsfri, redundant NOVOHALL Heavy Duty rotasjonssensor. Utviklet for bruk i mobile og sikkerhetsrelaterte applikasjoner under ekstreme miljøforhold.

> Maks. rekkevidde...

Roterende sensorer (RFD-4000)

Berøringsfri, kompakt og kostnadseffektiv NOVOHALL rotasjonssensor for små installasjonsområder.

> Maks. rekkevidde : 360 °

> Grensesnitt : Ratiometrisk

>...

Roterende sensorer (RFC4800)

Robust, berøringsfri, absolutt dreiesensor fra NOVOHALL. Stort utvalg av analoge, digitale og feltbussgrensesnitt. Svært nøyaktig og til en attraktiv pris.

> Maks. rekkevidde : 360 &d...

Berøringsfrie vinkelsensorer (RFE-3200)

Absolutt NOVOHALL berøringsfri roterende sensor. Egnet for applikasjoner med høye temperaturer. Stort utvalg av analoge grensesnitt og feltbussgrensesnitt.

> Maks. rekkevidde: 360 &de...

Berøringsfri, redundant, kraftig vinkelsensor for høy belastning (RFX-6900)

Absolutt berøringsfri, redundant NOVOHALL Heavy Duty rotasjonssensor. Utviklet for bruk i mobile og sikkerhetsrelaterte applikasjoner under ekstreme miljøforhold.

> Maks. rekkevidde : 36...

Fra 24.04.2024 til 26.04.2024

i Shenyang, Kina

Vi gleder oss til å se deg!

På veien med ammunisjonsryddningstjenesten