Katalog

ifm electronic GmbH

ifm electronic GmbH

  • ISO 9001 : 2015
  • ISO 14001:2015
  • EMAS :2020
  • ISO/IEC 27001

ifm electronic GmbH

  • ISO 9001 : 2015
  • ISO 14001:2015
  • EMAS :2020

24.11.2022 03:11

Mål flyt uten hindringer: SU Puresonic ultralydsensor

-Nøyaktig strømningsmåling av ultrarent vann og vann
- Robust, komponentfritt målerør laget av rustfritt stål gir høy mediabestandighet og permanent tetthet
-Driftsstatus LED signaliserer sensorstatus i henhold til Namur NE107
-Utgang av signalstyrken gjør det mulig å trekke konklusjoner om prosesskvaliteten
-Nøyaktige måledata selv med ultrarent vann
SU Puresonic registrerer strømmen av vann med høy presisjon ved volumer på opptil 1000 l / min. Takket være ultralydteknologien gjelder dette også for ultrarent vann med lav ledningsevne, som det som produseres i omvendt osmosesystemer. I kombinasjon med konduktivitetssensorene til LDL-familien kan pålitelig kvalitetskontroll etableres der i filtreringsprosessen.
Målerøret til SU Puresonic er laget av rustfritt stål og har ingen måleelementer, tetninger eller bevegelige deler. Dette betyr at feil forårsaket av skader, lekkasjer eller blokkeringer, som kan oppstå i mekaniske systemer som løpehjul eller turbiner, er utelukket fra starten, og det samme er trykkfallet forårsaket av konstruksjonen.

Signalstyrke som kvalitets- og vedlikeholdsindikator
Den kontinuerlig registrerte signalstyrken gjør det mulig å trekke konklusjoner om kvaliteten på mediet og behovet for vedlikehold. Hvis verdien faller, kan dette være en indikator på en økning i partikler i mediet eller avleiringer på rørets indre vegg. Signalstyrken som overføres asyklisk via IO-Link gjør dermed brukeren i stand til å planlegge vedlikeholdsarbeid på et tidlig stadium eller justere prosessflyten. På denne måten kan man sikre høy kvalitet på sluttproduktet. Denne funksjonen er også implementert for konvensjonelle systemer som ennå ikke har IO-Link. Hvis signalstyrken faller under et forhåndsdefinert nivå, endres enhetens status og sensoren signaliserer dette via diagnoseutgangen og driftsstatus-LED.

Flere nyheter

Visjon med IO-Link? Det er mulig!
Essen, desember 2023 - German Design Award går nok en gang til ifm. Etter at juryen sist gang hedret tre av selskapets produkter med den prestisjetunge utmerkelsen i 2021, vil den i 2024 dele ut prisen for tilstandsovervåkingsverktøyet moneo RTM. Det er den første designprisen for et programvareprodukt fra ifm.