Katalog

Bronkhorst High-Tech BV

Bronkhorst High-Tech BV

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • ISO/IEC 17025:2017

Bronkhorst High-Tech BV

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • ISO/IEC 17025:2017

10.05.2023 05:05

Mindre strømningsløsninger er trenden

I mange markeder ser vi et skifte mot miniatyrisering. For eksempel blir arbeidsplassen i laboratorier stadig dyrere. Nedbemanning og reduksjon av fotavtrykk ... det er trenden. Alt med samme mål; å spare kostnader.

Hvordan påvirker dette våre gjennomstrømningsløsninger? Små gjennomstrømningsmålere og kompakte trykkregulatorer med minimale dimensjoner passer denne tendensen til reduksjon av fotavtrykk. Derfor designer vi kontinuerlig nye produkter med mindre dimensjoner.

Hvorfor er det viktig å redusere fotavtrykket til strømningsløsninger?
Etter å ha jobbet i både biovitenskaps- og analyseindustrien er jeg inspirert av de stadig økende kravene til små fotavtrykk. Det har vært en vedvarende trend i mange år at laboratorieeiendom har blitt dyrere og dyrere, noe som har ført til reduksjon av fotavtrykk for gjennomstrømningsinstrumenter.

En sterk drivkraft bak reduksjon av fotavtrykk har vært NeSSi-systeminitiativet, som er kommersielt kjent som Parker IntraFlow og Swagelok MPC. Bronkhorsts mest kompakte instrumenter, IQ+FLOW-serien, er inspirert av dette initiativet. Med et fotavtrykk på 17 mm x 17 mm for de interne byggesteinene - som sensorer og ventiler - klarte vi å holde det enda mindre enn det universelle 1,5" x 1,5" NeSSI-oppsettet.

Kompakte strømnings- og trykkløsninger
Ettersom vi vet at reduksjon av fotavtrykk og kostnadsbesparelser er avgjørende i biovitenskaps-, bioteknologi- og analysemarkedene, fortsetter vi å utvikle produkter som oppfyller disse kravene i kombinasjon med ønsket ytelse. Et lite fotavtrykk for våre gjennomstrømningsinstrumenter har vært vårt fokus i mange år nå.

Vår nyeste utvidelse av produktlinjen er en del av IQ+FLOW-trykkontrollerserien. De nye trykkregulatorene med medieisolerte trykksensorer kan håndtere et mye bredere utvalg av medier, som helium, hydrogen, oksygen, metan, fuktighet, korrosive gasser og brannfarlige gasser. Finn ut mer om disse trykkregulatorene.
IQ+FLOW, kompakt trykkregulator

Manifold flow-løsninger for utvidet funksjonalitet
Hvis du arbeider med en fullstendig redesign av systemet ditt og har mulighet til å innlemme ny teknologi, kan du velge å bruke manifold flow-løsninger og legge til mer funksjonalitet i systemet ditt

.



Analyseutstyr er et godt eksempel på et komplekst strømningssystem som kan dra nytte av mangfoldige strømningsløsninger med utvidet funksjonalitet ved å legge til trykksensorer, strømningssensorer, ventiler og mer komplekse strømningsveier.
Manifold flow solutions

Innovation with MEMS chip technology
Størrelsen og funksjonen til sensorteknologi drives av de fysiske egenskapene til måleprinsippet. Så for å endre fotavtrykket måtte vi se på alternative måleteknologier.

I samarbeid med TNO, den nederlandske organisasjonen for anvendt vitenskapelig forskning, utviklet vi en rekke ultrakompakte strømningsmålere og trykkregulatorer bygget rundt MEMS-teknologi (Micro-Electro-Mechanical Systems). Dette gjør at vi kan tilby fullt funksjonelle instrumenter med et minste fotavtrykk på 20 x 40 mm, noe som er mye mindre enn fotavtrykket til konvensjonelle strømningsmålere og trykkreguleringsinstrumenter.

Tilpassede strømningsløsninger
Strømnings- og trykksensorer, inkludert proporsjonalventiler, stengeventiler og filtre, er tilgjengelige som kompakte elementer, som Lego. Dette gir oss muligheten til å tilpasse dine kompakte flerkanals strømningssystemer akkurat slik du trenger dem.

Hvordan kan du dra nytte av dette?

  • Kompakt montering sikrer plasseffektivitet
  • Toppmonterte og sideporterte moduler, lett tilgjengelige
  • Ingen kompromisser på kontrollfunksjonalitet
  • Forhåndstestede "Plug and Play"-manifold-enheter, noe som reduserer kundens testkrav
  • Analog eller digital kommunikasjon
Hvis du tror at en tilpasset strømningsløsning vil dekke dine behov, så gi oss beskjed og utfordre teamet vårt.

Flere nyheter

av MASS-STREAM™ gassmengdemålere og regulatorer
Utvidelse av IQ + FLOW®-serien med medieisolerte sensorer