Katalog

Bronkhorst High-Tech BV

Bronkhorst High-Tech BV

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • ISO/IEC 17025:2017

Bronkhorst High-Tech BV

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • ISO/IEC 17025:2017

11.07.2024 01:07

Utvidelse av FLEXI-FLOW Compact-serien

Forbedrede multifunksjonelle massestrømsmålere/-regulatorer for gasser

Bronkhorst bygger videre på suksessen til den anerkjente FLEXI-FLOW Compact-serien og presenterer en omfattende utvidelse av serien, som tilbyr enestående allsidighet og presisjon innen måling og kontroll av gassgjennomstrømning. FLEXI-FLOW Compact setter en ny standard når det gjelder kompakthet, funksjonalitet og tilpasningsdyktighet, og dekker et bredt spekter av bruksområder med presisjon og effektivitet.

Den nyeste utgaven av FLEXI-FLOW Compact-serien introduserer en rekke innovative modeller og funksjoner, inkludert instrumenter som er skreddersydd for lavere strømningsområder fra 0-5 mln/min. I tillegg omfatter serien nå instrumenter med nedsenkbar montering for bruksområder der det kreves toppmontert installasjon, og strømningsregulatorer utstyrt med integrerte avstengningsventiler for å gi høyere grad av lekkasjetetthet eller muliggjøre nødavstengning. En av de viktigste forbedringene i FLEXI-FLOW Compact-serien er innlemmelsen av EtherNet-kommunikasjon, noe som gir sømløse tilkoblings- og integrasjonsmuligheter for moderne industrimiljøer.

I likhet med de originale FLEXI-FLOW Compact-instrumentene benytter de nye modellene en unik gjennomgående chip-sensor kombinert med velprøvd by-pass-teknologi. Disse termiske massestrømningsmålerne og -kontrollerne leverer eksepsjonell ytelse og kan skilte med en reduksjon i størrelse på 35 % sammenlignet med tradisjonelle instrumenter, noe som gjør dem til de minste på markedet for strømningsområder på opptil 20 ln/min.

Den avanserte sensorteknologien sikrer ikke bare stabil strømningskontroll, men også raske responstider, med stabiliseringstider på mindre enn 150 ms, noe som muliggjør presis kontroll selv under dynamiske prosessforhold. Integrerte temperatur- og trykksensorer, sammen med en innebygd gassdatabase, sikrer uovertruffen nøyaktighet på tvers av varierende prosessparametere, noe som gjør FLEXI-FLOW Compact-instrumentene tilpasningsdyktige til et bredt spekter av bruksområder. Instrumentene har dessuten omfattende overvåkings- og kontrollfunksjoner, inkludert integrerte temperatur- og trykksensorer, USB-C-port for enkelt oppsett, Bluetooth-kommunikasjon (ekstrautstyr) for
forbedret tilgjengelighet og NAMUR-statusindikering gjennom fargede lysdioder og digitale utgangsparametere.

FLEXI-FLOW Compact-serien tilbyr uovertruffen fleksibilitet som passer til spesifikke bruksområder, enten det dreier seg om forhåndskonfigurerte modeller, løsninger som bygges på bestilling eller tilpassede flerkanalsystemer. Med gratis og intuitive programvareverktøy for konfigurasjon, diagnostikk og prediktivt vedlikehold sørger Bronkhorst for sømløs integrering og optimal ytelse i ulike industrielle miljøer.

Opplev den neste evolusjonen innen masseflytkontroll med den utvidede FLEXI-FLOW Compact-serien fra Bronkhorst - en ny definisjon av presisjon, allsidighet og effektivitet innen gasstrømstyring.

Flere nyheter

av MASS-STREAM™ gassmengdemålere og regulatorer
Utvidelse av IQ + FLOW®-serien med medieisolerte sensorer

I mange markeder ser vi et skifte mot miniatyrisering. For eksempel blir arbeidsplassen i laborat...