Katalog

Maschinenfabrik Berthold HERMLE AG

Maschinenfabrik Berthold HERMLE AG

  • DIN EN ISO 9001:2015

Maschinenfabrik Berthold HERMLE AG

  • DIN EN ISO 9001:2015

11.07.2023 05:07

Automatisering i perfeksjon - HERMLE på EMO 2023

Fra 18.09.23 til 23.09.23 stiller Maschinenfabrik Berthold HERMLE AG ut på 560 m2 i hall 12, stand C30, tro mot sitt motto - alt fra én kilde - tre fullt utstyrte automatiseringsløsninger og et frese-/dreiesenter. Alle maskinene viser de teknologiske fordelene ved HERMLE-produktene med interessante maskineringsoperasjoner.


Med sine HIGH-PERFORMANCE-LINE- og PERFORMANCE-LINE-bearbeidingssentre har HERMLE AG i årevis vært en referanse i en rekke bransjer som krever presise maskiner av høy kvalitet og langsiktig nøyaktighet. Mangelen på fagarbeidere og det økonomiske presset for å bruke automatiserte systemer har økt jevnt og trutt de siste årene. HERMLE AG etablerte for eksempel tidlig et eget datterselskap for automasjon, HERMLE Systemtechnik GmbH. Med en automatiseringsandel som siden har vokst til over 50 %, var dette en svært fremtidsrettet beslutning som i dag mer enn lønner seg. Derfor vil fokuset på EMO også ligge på automatisering og digitalisering. Her vises tre ulike tilnærminger, både for et bredt spekter av deler og for pålitelig og økonomisk produksjon av komponenter av høy kvalitet.


HERMLE AG vier et helt temaområde til teknologiutvikling. Her svarer spesialister på brukernes spørsmål om ny produksjonsteknologi, frese- og dreiesykluser, digitale komponenter og spesialmaskinvare.

Robotsystemet RS 05-2 tilpasset en C 12 -
for arbeidsstykker på opptil 10 kg med samtidig lagring av høye og individuelle deler i et bredt utvalg av lagringsmoduler.

Robotsystemet RS 1 tilpasset en C 250 - kan fleksibelt gripe, klemme og lagre arbeidsstykker på opptil 15 kg og paller på opptil 60 kg. Maksimal fleksibilitet med svært høy prosesspålitelighet.

HS flex-håndteringssystemet tilpasset en C 32 -
for arbeidsstykker på opptil 450 kg (den tunge versjonen opptil 1200 kg), transporterer og lagrer paller i to lagermoduler.

Frese-/dreieversjonen av C 42 kompletterer utstillingslisten og demonstrerer med en spektakulær freseprosess/rotasjonsbearbeiding freseprosessen "powerskiving" for innvendig og utvendig fortanning og "grantrefresing" for motorkomponenter til flyindustrien.

Ytterligere to Hermle-bearbeidingssentre, modell C 32, finner du hos våre partnerbedrifter EMUGE-FRANKEN og HEXAGON.


På EMO må selvfølgelig ikke showdelen Bulli/T1, som ble produsert på vår egen utstilling og som vakte oppsikt på Open House i april, mangle.

Flere nyheter

06.09.2023 00:00

Road Trip HERMLE Bulli
Neste stopp EMO 2023