Katalog

Lehnert GmbH

28.08.2023 01:08

Lehnert GmbH fra Fernwald i Midt-Hessen øker omsetningen med 40 prosent i løpet av fjoråret / Utnevnt til "Fremtidens arbeidsgiver"

Lutz Köppen, administrerende direktør i Lehnert GmbH, ler godt i disse dager: Bedriften hans ble nylig tildelt merket "Employer of the Future". I en tid med stor mangel på faglært arbeidskraft er dette gode nyheter for den mellomstore bedriften, som har spesialisert seg på skilleveggsystemer og industriell interiørbygging. "Jeg er veldig stolt over denne utmerkelsen", innrømmer Köppen. Utmerkelsen viser at selskapet ikke bare har økonomisk suksess, men også og ikke minst setter medarbeiderne i sentrum for virksomheten.
Med en omsetningsøkning på 40 prosent til 24,5 millioner euro i fjor tilbyr Lehnert funksjonelle og estetiske romkonsepter for fleksible utviklingsmuligheter med den beste akustikken. At suksess ikke er en selvfølge, men handler om menneskene som jobber i selskapet, understrekes nok en gang av prisen. Selskapet hadde fått poeng på fem områder i søknaden: moderne lederskap, innovasjonskraft, status for digital transformasjon, medarbeidervennlighet og strategier for rekruttering. 85 ansatte, inkludert tre lærlinger, nyter i dag godt av det positive arbeidsmiljøet i selskapet.
I år skal antall ansatte økes ytterligere, 5-10 nye kolleger og to nye lærlinger skal ansettes, først og fremst innen de kommersielle og tekniske områdene. Vi søker etter industri- og kontormedarbeidere, teknikere og tegnere. I tillegg til de mange videreutdanningsmulighetene vil det også bli gitt opplæring i IT-kunnskap, slik at vi alltid er oppdatert. "Vi prøver å satse offensivt på digitalisering i selskapet vårt", sier den administrerende direktøren. Vi ser på dette temaet som en stor mulighet til å forbli konkurransedyktige i fremtiden.

Flere nyheter

Elegante skilleveggselementer i stål og glass
Skilleveg...