Katalog

Lehnert GmbH

19.09.2024 02:09

Lehnert GmbH hedret som fremtidens arbeidsgiver

Fornøyde medarbeidere som grunnlag for suksess

Lehnert GmbH fra Fernwald i Mittelhessen øker omsetningen med 40 prosent i løpet av det foregående året / Tildelt kvalitetsstempelet "Fremtidens arbeidsgiver"

Lutz Köppen, administrerende direktør i Lehnert GmbH, ler godt i disse dager: Bedriften hans ble nylig tildelt utmerkelsen "Fremtidens arbeidsgiver". Det er gode nyheter for den mellomstore bedriften, som har spesialisert seg på skilleveggsystemer og industriell innredning, i en tid hvor det er stor mangel på fagarbeidere. "Jeg er veldig stolt over denne utmerkelsen", innrømmer Köppen. Prisen viser at selskapet ikke bare har økonomisk suksess, men også setter sine ansatte i sentrum for virksomheten.
Med en omsetningsøkning på 40 prosent til 24,5 millioner euro i fjor, tilbyr Lehnert fleksible utviklingsmuligheter på arbeidsplassen med funksjonelle og estetiske romkonsepter og utmerket akustikk. At denne suksessen ikke er en selvfølge, men har å gjøre med menneskene som jobber i selskapet, understrekes nå nok en gang av prisen. Selskapet scoret høyt på fem områder under søknadsprosessen: moderne lederskap, innovasjonskraft, status for digital transformasjon, medarbeidervennlighet og rekrutteringsstrategier. 85 ansatte, inkludert tre lærlinger, nyter i dag godt av det gode arbeidsmiljøet i selskapet.
I år skal antall ansatte økes ytterligere, med 5-10 nye kolleger og to nye traineer som skal rekrutteres, primært innen det kommersielle og tekniske området. Vi søker etter industri- og kontormedarbeidere, teknikere og tegnere. I tillegg til mange videreutdanningsmuligheter vil særlig IT-kompetanse bli opplært for å alltid være oppdatert. "Vi prøver å fremme digitalisering i selskapet på en svært proaktiv måte", sier den administrerende direktøren. Vi ser på dette temaet som en stor mulighet til å forbli konkurransedyktige i fremtiden.

Lehnert investerer også 500 000 euro i maskiner og programvare i år for å være teknisk oppdatert. Blant annet kjøpes det inn en dobbel gjæringssag i aluminium, industritrucker og et trykkluftsystem til den nye produksjonshallen. Den moderne hallen ble bygget i fjor til en kostnad på 2,5 millioner euro. Et solcelleanlegg og fire e-ladestasjoner ble også lagt til.
Siemens Healthineers i Forchheim/Bayern er en av bedriftene som det sentralhessiske selskapet har overbevist med sin ekspertise. De bygger strålevernkabiner til en verdi av over fem millioner euro for spesialistene innen medisinsk teknologi. Under produksjonen behandles blant annet 350 tonn bly.

Flere nyheter

Lutz Köppen, administrerende direktør i Lehnert GmbH, ler godt i disse dager: Bedriften hans...

Elegante skilleveggselementer i stål og glass
Skilleveg...