Katalog

Stäubli Electrical Connectors AG

Stäubli Electrical Connectors AG

  • DIN EN ISO 9001

Stäubli Electrical Connectors AG

  • DIN EN ISO 9001

27.10.2023 01:10

Jacquardveving - et skritt i retning av bærekraft

Fransk veveri investerer i Stäubli for å oppfylle ESG-kravene

Det franske veveriet Les Tissages de Charlieu (LTC) har installert 40 nye SX PRO Jacquard-maskiner i første kvartal 2023. Dette er ikke det første kjøpet av Stäubli Jacquard-maskiner, men denne gangen ble investeringen gjort som en del av LTCs globale ESG-strategi (Environment, Social and Governance).

Miljøpåvirkning var et viktig kriterium for LTC da de valgte disse nye Jacquard-maskinene. Stäubli SX PRO Jacquard-maskinene er designet for lavere strømforbruk og er perfekt egnet til å oppfylle selskapets bærekraft- og ESG-mål. En annen viktig faktor er holdbarheten til Stäubli Jacquard-maskinene. LTCs lokaler har Stäubli Jacquard-maskiner som har vært i drift i mer enn 20 år.

De 40 nye SX PRO Jacquard-maskinene som LTC kjøpte, ble montert på nyinstallerte vevemaskiner som selskapet hovedsakelig bruker til å bearbeide resirkulert garn som en del av et sirkulærøkonomisk scenario. LTC og Stäubli bidrar til en grønnere fremtid i tekstilindustrien: LTC med sin globale ESG-strategi og Stäubli med sine svært effektive, energibesparende og bærekraftige løsninger.

Flere nyheter

SSA Terminals, LLC har tatt i bruk 33 terminaltraktorer som er designet for utslippsfrie elbiler med helautomatiske hurtigladekontakter (QCC) med høy kapasitet.