Katalog

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485
  • ISO 14001

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

10.05.2024 02:05

Biobaserte 96-brønns PCR-plater nå også med halvskjørt

Laboratorier er avhengige av den høye ytelsen og påliteligheten til platene de bruker i prosesser med høy gjennomstrømning. Det høye forbruket fører imidlertid til et høyere CO2-fotavtrykk så lenge det brukes engangsplater laget av fossilbasert plast. Kundene ønsker mye mer bærekraft her.

Eppendorfs biobaserte forbruksartikler gir mulighet til å gjøre laboratoriearbeidet mye mer bærekraftig uten å måtte revidere eksisterende protokoller når man går over til våre biobaserte forbruksartikler.

Som et ledd i overgangen til biobaserte forbruksvarer har Eppendorf nå også lagt til twin.tec® Trace Plates - de automatiseringsvennlige 2-komponent PCR-platene med skjørt og halvskjørt - i porteføljen. Platene har 96 brønner og er tilgjengelige i gjennomskinnelig fargeløs.

Alle komponentene i platene er nå laget av biobaserte sirkulære polymerer, som er produsert av andregenerasjons fornybare råmaterialer og er i samsvar med massebalansemetoden. De eksepsjonelt tynnveggede brønnene, som sikrer optimal varmeoverføring, er laget av 100 % biobasert polypropylen, mens den stive rammen er laget av 77 % biobasert polykarbonat. Resultatet av denne kombinasjonen er en svært pålitelig og bærekraftig PCR-plate.

Eppendorf twin.tec Trace PCR-plater BioBased er produsert i et ISCC PLUS*-sertifisert miljø og er ACT-sertifisert. Alle biobaserte Eppendorf-laboratorieforbruksvarer i Tyskland oppfyller kravene i ISCC PLUS-sertifiseringssystemet og gjennomgår regelmessige eksterne revisjoner og sertifiseringer.

Flere nyheter

Den amerikanske forskeren Laura Seeholzer, Ph.D., postdoktor ved University of California, San Fr...

I bioprosessutvikling er data nøkkelen til suksess. Det er nødvendig å forst&...

Effektivt samspill mellom manuell og automatisert pipettering Eppendorf presenterer sitt nye, mod...

ACT-merkene (Accountability, Consistency, and Transparency) fungerer på samme måte som e...

I biovitenskapelige laboratorier, der presisjon og renhet ikke er til forhandling, er ettersp&osl...

Investigators 2024 går til Clemens Plaschka, Østerrike