Katalog

FLUX-GERÄTE GmbH

FLUX-GERÄTE GmbH

  • ISO 9001:2015

FLUX-GERÄTE GmbH

  • ISO 9001:2015

27.11.2023 01:11

FLUX-GERÄTE GMBH er anerkjent som offisielt KLIMAfit-selskap

Hva er KLIMAfit?
Med KLIMAfit - et prosjekt i henhold til delstaten Baden-Württembergs retningslinjer for KLIMAfit-finansiering - utarbeider bedrifter klimagassregnskapet sitt med støtte fra Arqum GmbH og utleder økonomisk lønnsomme tiltak for å forbedre energieffektiviteten og redusere de individuelle utslippene. Deltakelse i programmet lønner seg derfor ikke bare med tanke på klimabeskyttelse, ressursbruk og driftskunnskap, men også i form av kostnadsbesparelser. Programmet fokuserer på å redusere klimagassutslippene.

Gjennomføring og prosjekttrinn
I løpet av seks måneder får deltakerbedriftene opplæring av konsulenter i alle klimarelaterte temaer i fire workshops. Eksterne eksperter inviteres også til å rapportere om gjeldende praksis og ny, innovativ teknologi på relevante områder for hvert av hovedtemaene. De individuelle rådgivningssamtalene som holdes parallelt med workshopene, utgjør kjernen i prosjektet. På disse møtene gjennomføres det en individuell vesentlighetsanalyse med hver enkelt prosjektdeltaker for å bestemme omfanget av klimagassregnskapet. Etter at klimagassregnskapet er utarbeidet, får deltakerne, med støtte fra konsulentene, en individuell gjennomgang av hvilke områder det er mulig å optimere for å redusere utslippene og kutte kostnader på en systematisk måte. Disse tilnærmingene nedfelles i et tiltaksprogram og implementeres i løpet av prosjektet og om mulig også i etterkant.

Klimagassregnskap
Hovedinnholdet i KLIMAfit er den strukturelle utviklingen av et individuelt klimagassregnskap for hver deltakerbedrift basert på kravene og prinsippene i Greenhouse Gas Protocol. De såkalte Scope 1-utslippene (=direkte utslipp) og Scope 2-utslippene (=indirekte utslipp) må fastsettes av hvert deltakende selskap som obligatorisk innhold. Disse omfatter utslipp fra strøm- og varmeenergiforbruk og bilparken. Vesentlighetsanalysen brukes også til å bestemme hvilke Scope 3-utslipp (= oppstrøms/nedstrøms utslipp) som skal inkluderes i selskapets balanse basert på kriteriene mengde, datatilgjengelighet og påvirkningsmulighet. Dette omfatter for eksempel tjenestereiser, innkjøpte varer, pendlerutslipp, transport og arrangementer. Dette resulterer i individuelle balansegrenser for hvert enkelt selskap.

Prosjektavslutning
Ved prosjektets slutt kontrolleres overholdelsen av de nødvendige kriteriene av en uavhengig kommisjon. Alle deltakende organisasjoner mottar en pris på et høyprofilert arrangement.


Resultat
Å redusere kostnadene og samtidig bidra til klimabeskyttelse - det var målene FLUX-GERÄTE GMBH satte seg da samarbeidet startet i september 2022. I løpet av prosjektperioden på drøyt ni måneder lyktes FLUX med å definere et stort antall individuelle tiltak for å redusere utslipp og kostnader, og ble derfor til slutt også anerkjent som offisiell KLIMAfit-bedrift.

FLUX Climate Guideline
FLUX-GERÄTE GMBH
Verdens første elektriske trommelpumpe ble døpt FLUX i 1950. Siden den gang har den ubestridte pioneren innen trommelpumpeteknologi også opparbeidet seg enestående kompetanse og erfaring på mange andre områder innen pumpeteknologi. Det omfattende produktspekteret spenner nå fra et bredt utvalg av pumpetyper med motorer, gjennomstrømningsmålere og tilbehør til delsystemer for anleggskonstruksjon og spesielle systemløsninger som f.eks. systemer for tømming av fat. Den internasjonalt opererende familiebedriften med 7 datterselskaper og en rekke agenturer leverer sine produkter til over 100 land over hele verden.

Flere nyheter

22.11.2023 09:00

Flux Pumps på Brau Beviale
fra 28.11.2023 til 30.11.2023

SUR/FIN NASF



Cleveland, Ohio/USA Utstiller: FLUX Pumps Corporation USA

<...

FLUX-GERÄTE GMBH was awarded the seal "Employer of the Future

Future orientation...