Katalog

FLUX-GERÄTE GmbH

FLUX-GERÄTE GmbH

  • ISO 9001:2015

FLUX-GERÄTE GmbH

  • ISO 9001:2015

02.06.2024 01:06

Opplev mangfoldet av FLUX-pumper på årets ACHEMA i Frankfurt.

Besøk oss i Hall 8; Stand F 24 og bli kjent med vår omfattende produktportefølje

Under mottoet "Mangfold som beveger" inviterer vi deg til å oppdage en verden av pumpeteknologier. Vårt brede produktsortiment er kjent for sin kvalitet, pålitelighet og holdbarhet, og kjennetegnes også av sikkerhet og enkel håndtering.



FLUX-produktporteføljen gjenspeiler allsidigheten som kreves for å mestre de mest krevende utfordringene med glans.Våre ACHEMA-høydepunkter 2024: Nedsenkbar sentrifugalpumpe VERTIFLOW F 728 - Den nye generasjonen nedsenkbare sentrifugalpumper for ekstreme driftsforhold. Egnet som stasjonær sirkulasjons- og filterpumpe for strømningshastigheter opp til maks. 750 l/min. Den kjennetegnes av en intelligent konstruksjon som er svært enkel å tilpasse til det aktuelle bruksområdet. Serien er helt sikker å kjøre tørr opp til en nedsenkningsdybde på 600 mm uten lagre i væskeområdet.

På den annen side kan en nedsenkningsdybde på opptil 1 800 mm realiseres ved å installere et glidelager. Peristaltisk pumpe PERIPOWER - utviklet for de tøffeste bruksområdene. De peristaltiske pumpene er selvsugende, og med slangediametere fra 10 til 200 mm er de ekstremt allsidige i prosesser med slipende, tyktflytende og faststoffholdige medier. PERIPOWER oppnår strømningshastigheter på opptil 300 m³/t og muliggjør skånsom pumping selv av skjærfølsomme medier. De tilgjengelige slangematerialene NRH, NBR eller EPDM, også i FDA-kvalitet, er motstandsdyktige mot nesten alle tenkelige medier. Takket være valseteknologien er pumpene spesielt energieffektive og skånsomme mot slangen.

Robustheten og det enkle vedlikeholdet gjør PERIPOWER til en pålitelig partner for din applikasjon. Sanitary MINIFLUX - Denne avanserte IBC-pumpen er liten, lett og hygienisk, og er den perfekte løsningen for pumpeoppgaver med høye hygienekrav. Sanitary MINIFLUX er konstruert for å minimere dødplass, har overflater av høy kvalitet og krever ingen mekanisk tetning.

Pumpen kan demonteres raskt og uten verktøy, er enkel å rengjøre og egner seg derfor perfekt til bruk i farmasøytisk industri og næringsmiddelindustrien. Men FLUX-utvalget slutter ikke her. FLUX-produktsortimentet omfatter også de velkjente trommelpumpene og eksenterskruepumpene, luftdrevne membranpumper, magnetkoblede sentrifugalpumper, motorer, gjennomstrømningsmålere, miksere og et omfattende utvalg av tilbehør.

I tillegg finnes det avanserte systemer for tømming av fat, som VISCOFLUX mobile S for høyviskøse medier, og kompakte doseringssystemer, som FLUX FILL GT, som er utviklet for å forenkle og optimalisere produksjonsprosessene dine ytterligere. Besøk oss i hall 8, stand F24, og opplev hvordan pumpene våre ikke bare setter prosessene i gang, men også tilbyr den rette løsningen for alle bruksområder. Under besøket kan du nyte vår deilige softis og et utvalg av snacks - den perfekte kombinasjonen for stimulerende samtaler.

Flere nyheter

Hva er KLIMAfit?
Med KLIMAfit - et prosjekt i henhold til delstaten Baden-W...

22.11.2023 09:00

Flux Pumps på Brau Beviale
fra 28.11.2023 til 30.11.2023

SUR/FIN NASF



Cleveland, Ohio/USA Utstiller: FLUX Pumps Corporation USA

<...

FLUX-GERÄTE GMBH was awarded the seal "Employer of the Future

Future orientation...