Katalog

Paul Vahle GmbH & Co. KG

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

02.12.2023 01:12

VAHLE feirer 111 år med gründervirksomhet

VAHLE feirer 111 år med vellykket bedriftshistorie

Paul Vahle GmbH & Co KG, en av verdens ledende produsenter av energi- og automasjonsløsninger for mobile applikasjoner, feiret fredag (8. september 2023) et imponerende jubileum på Erlebnisreich Campus i Lünen: 111 år med vellykket entreprenørskap.

Selskapet, som ble grunnlagt i 1912 av Paul Vahle og har tatt industriell produksjon og intern mobilitet til et nytt nivå med sine løsninger, feiret et spesielt jubileum med rundt 650 gjester: oppfinnelsen av strømskinnen for 111 år siden og grunnleggelsen av selskapet. I tillegg til gjester fra næringsliv, samfunnsliv og politikk, som Kamens ordfører Elke Kappen og rådmann Mario Löhr, var også en rekke ansatte og deres partnere, samt aksjonærfamilien, som nå er fjerde generasjon i familien som styrer selskapets skjebne, kommet til Erlebnisreich Campus i Lünen.

I de varme åpningstalene som innledet det festlige arrangementet, ble selskapets ekstraordinære historie og betydning for regionen fremhevet. Jubileumsfeiringen ble offisielt åpnet av grunnleggerens barnebarn Werner Vahle med et blikk bak kulissene. I sine velkomsttaler snakket ordfører Elke Kappen og rådmann Mario Löhr deretter om selskapets enestående rolle som arbeidsgiver og innovasjonsmotor for regionen og industrien. Til slutt åpnet VAHLEs administrerende direktør Achim Dries feiringen med sine ord.

"Sammen feirer vi ikke bare 111 år med suksessrik historie, men ser også med enda større glede på hva som venter selskapet vårt fremover", sa administrerende direktør Achim Dries. "Vi er stolte av fortiden vår og det banebrytende arbeidet som forgjengerne våre har utført. Målet vårt i dag er å aktivt forme fremtiden med innovative utviklinger."




Kveldens høydepunkt var det imponerende showprogrammet. Artister i lysende LED-drakter fremførte spektakulære danse- og trommeshow på den mørklagte scenen. Spesielt spennende var et imponerende mapping-show, der en artist opptrådte interaktivt til en video med VAHLE-elementer. Et liveband og en DJ sørget også for god stemning og et fullt dansegulv til langt ut på morgenkvisten.

Festlighetene ble akkompagnert av et bredt utvalg av kulinariske herligheter som ble servert fra food trucks. Det var noe for enhver smak, fra flammkaker og pasta i parmesanbrød til veganske retter. Selv den berømte currywursten som ble servert ved midnatt på fester i "Pott", manglet ikke.

VAHLE hadde organisert en egen shuttleservice til selskapets lokaler i Kamen og til Kamens sentralbanestasjon, slik at alle gjestene kunne komme seg trygt hjem.

Flere nyheter

11.03.2024 00:00

VAHLE på LogiMAT 2024
Fokus på prediktivt vedlikehold hos VAHLE