Katalog

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

20.03.2024 01:03

Smarte produkter fra norelem

Løsningen for feilfrie maskineringsprosesser

Under betegnelsen Industri 4.0 utvikler produksjonsanleggene seg stadig mer til "smarte fabrikker", der de enkelte produksjonstrinnene overvåkes i sanntid ved hjelp av intelligente maskiner og sensorer, og der hele prosessen organiseres mer effektivt. Norelem har også noen av disse "smartproduktene" i sitt sortiment.

Smartprodukter samler inn og overfører sine egne produksjons- og driftsdata til andre enheter. De kan imidlertid ikke bare lagre data, men også utstyres med tilpasset produksjonsinformasjon, slik at det oppkoblede produktet for eksempel kan "starte seg selv" og styre sin egen produksjonsprosess. Denne kommunikasjonen mellom produkt og maskin - og den som overvåker begge - forenkler og optimaliserer mange tidligere tidkrevende prosesser i produksjon og verksted.

Alt i GRØNT med smartprodukter fra norelem

Smartprodukter er den ideelle løsningen når det gjelder å bearbeide emner så feilfritt som mulig, for eksempel ved maskinering. De gjør det enkelt å kontrollere fastspenning og stopp før bearbeiding. Norelem tilbyr ulike smarte komponenter for disse og andre bruksområder.

Den intelligente støttebolten har en støtteflate på 30 mm og muliggjør nøyaktig posisjonering av arbeidsstykket.

Klemmeprosessen kontrolleres nøyaktig ved hjelp av kraftsensoren for hurtigklemmer, som sikrer perfekt fastspenning av arbeidsstykket med økt gjentakelsesnøyaktighet.

Klemmearmen med kraftsensor overvåker også klemmeprosessen og måler klemmekraften i sanntid. Den smarte klemmen er tilgjengelig fra norelem i størrelsene 80 mm, 100 mm og 125 mm.

Praktisk dataoverføring og visualisering

Bluetooth-modulen fra norelem er en trådløs, kompakt sender som kan brukes universelt innen smartprodukter. Den er enkel å installere og gjør det mulig å vise sensorstatus raskt og visuelt.
Gatewayen utgjør grensesnittet mellom smartproduktet og maskinstyringen. Dette gjør det mulig å registrere klemelementenes aktiveringsstatus i sanntid og styre prosessene nøyaktig.
Med norelems webapplikasjon kan klemmesystemene enkelt overvåkes via nettbrett, smarttelefon eller PC. Applikasjonen gjør det også mulig å overvåke flere verktøy samtidig i ulike maskineringssentre og produksjonssystemer.







Kort om norelem Normelemente GmbH & Co. KG

Enhver suksess starter med en idé. Derfor støtter norelem konstruktører og teknikere innen maskin- og anleggsteknikk med standardiserte komponenter som hjelper dem med å nå sine mål. I vår enkle og oversiktlige nettbutikk, som gir deg mange fordeler, finner du det riktige utvalget av mer enn 100 000 standard- og driftsdeler for din konstruksjonsløsning. Du vet mer, finner mer, finner raskere og får dermed bedre løsninger.



Du sparer tid, arbeider mer effektivt og optimaliserer prosesskostnadene. Fordi norelem-komponenter er tilgjengelige umiddelbart, inkludert gratis CAD-data for raskere design uten tegninger eller konfigurering. Perfekte resultater med mindre tid og kostnader. Fordel: standardiserte deler.



Som en etablert insider i bransjen er vi opptatt av å fremme unge talenter med norelem ACADEMY. Slik at morgendagens designere virkelig kan komme i gang.

norelem ACADEMY tilbyr også tekniske kurs, seminarer og produktopplæring.

Flere nyheter

En lastebil full av innovasjoner
Nytt fra norelem: Lineære rulleføringer

17.11.2023 00:00

Nyheter fra klemmeteknologi
Hurtigkoblingsklemmer som forbindelseselement i hurtigskiftesystemet fra norelem

26.06.2023 00:00

norelem på automatica 2023
Opplev nye og velprøvde norelem-produkter live

MHP RIESEN Ludwigsburg har gleden av å ønske norelem, en regional global aktør, velkommen som ny...

norelem utvider utvalget av hengsler