Katalog

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

30.05.2024 01:05

INNIO Group analyserer den kjemiske sammensetningen av gjenværende smusspartikler med ZEISS' løsning

"Selv en bitteliten metallisk smusspartikkel kan forårsake betydelig skade i våre høyytelsesmotorer", understreker Christian Troger, Operation QUALITY LEADER hos INNIO i Jenbach. Hvis det for eksempel skulle befinne seg en metallpartikkel på størrelse med et sandkorn i plejlstanglageret, er det fare for at oljefilmen i lageret brytes av. Uten tilstrekkelig smøring øker friksjonen mellom veivakselen og pleivstanglageret, noe som kan føre til alvorlige skader.

INNIO-gruppen setter bransjestandarder når det gjelder motorytelse og pålitelighet. Jenbachers generatorsett samt kombinerte varme-, kraft- og kjølesystemer i effektområdet fra 250 KW til 10,4 MW kan drives med en rekke ulike energikilder som deponigass, avløpsgass, biometan eller hydrogen, noe som baner vei for kundene til å gå over til netto nullutslipp.
Jo høyere virkningsgrad og effekttetthet motorene har, desto høyere blir imidlertid topptrykkene og lagerbelastningene. Konstruktørenes svar er hardere lagre og mindre smøreåpninger. Dette øker imidlertid risikoen for at såkalte "killer particles" forårsaker brudd i oljefilmen.

Flere nyheter

Høyeste nøyaktighet for komplekse miljøer

For å ivareta sikkerheten t...

Elektrifisert kvalitetssikring
Fra pulver til additivt produserte komponenter



Fra pulver til additivt produserte komponenter Additiv produksjon har et stort potens...

31.07.2024 01:05

ZEISS O-INSPECT duo
Mikroskop og måleinstrument i ett

17.07.2024 01:05

ZEISS CALYPSO 2024
Nye funksjoner