Katalog

ACE Stoßdämpfer GmbH

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

05.06.2024 01:06

ACE presenterer industrielle støtdempere som digitale tvillinger

ACE Stoßdämpfer GmbH tilbyr nå designingeniører ikke bare konfigurasjons- og beregningsprogramvare, CAD-data og simuleringer, men også data fra digitale tvillinger som kan integreres i virtuelle modeller.

Dette gjør ACE til den første leverandøren av industrielle støtdempere som tilbyr kundene FMU-er (Functional Mockup Units). Dette gjør det mulig å integrere fysiske modeller av et leverandørprodukt, i dette tilfellet industrielle dempere, i kundens egne simuleringsmodeller.

Denne fordelen er spesielt nyttig for spesialdempere, ettersom ACE raskt kan levere prototyper som digitale tvillinger.

Industrielle støtdempere fra ACE: Komponenter til virtuell prototyping

ACE tilbyr også å eksportere data for alle støtdempere i katalogen og overføre dem til kundene på forespørsel. FMU-enhetene er utstyrt med den fysiske oppførselen fra de hydrauliske, termiske og mekaniske områdene til ACEs industrielle støtdempere. Dette gjør det for eksempel mulig å beregne nøyaktig hvordan inngangstemperaturen påvirker dempingsegenskapene til den industrielle støtdemperen, og å undersøke effekten av dette på den overordnede konstruksjonen på forhånd. Takket være disse og andre funksjoner har ACEs digitale tvillinger vist seg å være viktige komponenter for virtuell prototyping og dimensjonering av design for kundene.

I tillegg til tids- og kostnadsbesparelser er det også en fordel med tanke på bærekraft, ettersom det trengs færre fysiske prøver for å fullføre utviklingen av en design. Hvis kundene ønsker å bruke ACEs FMU-er, trenger de simuleringsprogramvare som inkluderer et FMI (Functional Mockup Interface). Vanlige programmer som integrerer ACEs FMU-er, er Simulink og Adams.

Flere nyheter

TUBUS strukturdempere er for filmstjerner det stuntmenn er for dyre filmkamerasystemer: De tåler...

Digitalisering og lean management blir sett på som en kjærkommen slankekur i mange bedrifter. Hvo...

Når rullestoler testes, er produsentene av forståelige grunner forsiktige. At...

Når rullestolprodusenter tester rullestoler, er det av forståelige grunner va...

22.12.2023 01:05

Sikkerhetsstøtdempere
Nødstoppspesialister feirer premierer på film og TV
Når det gjelder industriell dempingsteknologi, er ACE en av de første anløpsstedene for de fleste ingeniører og designere verden over. Uansett hvilke spørsmål ekspertene har i disse dager, svarer ACE alltid raskt, enten på nettet eller ved personlig kontakt på stedet.