Katalog

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

01.06.2024 01:06

Fem nye produktfamilier - mange mulige bruksområder

norelem hengsler for aluminiumsprofiler

Hengsler finnes overalt der ting skal "klikke", for eksempel som beslag på møbler, dører og containere. Hos norelem kan kundene nå finne et utvidet utvalg av hengsler for panelelementer og aluminiumsprofiler, fra enkeltkomponenter til sett med monteringstilbehør.

Hengselsortimentet fra norelem består av fem nye produktfamilier: hengselsett i aluminium med innvendig stopp og steg samt hengselhalvdeler i aluminium med innvendig eller utvendig stopp og matchende aksler i rustfritt stål og dekkplugger i plast. Hengslene kan monteres på venstre eller høyre side og kan roteres 360°.



Alt i ett: det komplette sett et

Settvarianten er den mest populære. norelem leverer hengsler komplett med alle enkeltkomponenter, inkludert to hengselhalvdeler, en spindel og to dekkhetter. Hengselet kan belastes med opptil 200 N i x- og y-retning (ikke-bindende retningsverdi) og leveres med en stang på baksiden, ettersom det kun er én festeskrue her. Dette betyr at produktet kun kan brukes med en sporbredde på 8 mm. Hengselet er tilgjengelig med et monteringssett som består av to forsenkede skruer og to T-spormuttere. Denne versjonen er kun egnet for elementprofilen.



En god kombinasjon: komponentene

Hengsler kan også tilpasses. Hengselhalvdelene er tilgjengelige på innsiden og utsiden og i forskjellige bredder (dimensjon A3), i tillegg til matchende aksler i rustfritt stål og termoplastiske dekkplugger. Belastningskreftene på disse hengslene er opptil 100 N i x-retningen og opptil 150 N i y-retningen (ikke-bindende veiledende verdier). Fordeler med spesialtilpassede hengsler: I motsetning til det komplette settet kan de kombineres med elementets skyveblokker og Bosch-profilen (med hensyn til M5- og M6-skruediameterne).



Lett å montere: Plaststifthengsler

De nye elementene omfatter også plaststifthengsler i to versjoner med stiftdiameter på 6 mm og 8 mm. Hengslene har en åpningsvinkel på 120°. De egner seg for innvendige dører, er ikke synlige for brukeren og kan brukes både på høyre og venstre side. De kan også brukes som låsepinne og er raske og plassbesparende å montere: Polyamidhuset inneholder en galvanisert stålstift som ganske enkelt trykkes inn i det fjærbelastede håndtaket.






Flere nyheter

En lastebil full av innovasjoner
Løsningen for feilfrie maskineringsprosesser
Nytt fra norelem: Lineære rulleføringer

17.11.2023 00:00

Nyheter fra klemmeteknologi
Hurtigkoblingsklemmer som forbindelseselement i hurtigskiftesystemet fra norelem

26.06.2023 00:00

norelem på automatica 2023
Opplev nye og velprøvde norelem-produkter live

MHP RIESEN Ludwigsburg har gleden av å ønske norelem, en regional global aktør, velkommen som ny...