Katalog

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

07.06.2024 05:06

Vellykket samarbeid mellom PFISTERER og Lebenshilfe i Gussenstadt

PFISTERER, et ledende globalt teknologiselskap for energiinfrastrukturløsninger, og Lebenshilfe für Menschen mit Behinderung, Kreisvereinigung Göppingen e. V., gleder seg over det vellykkede samarbeidet på Gussenstadt-anlegget.

Løsninger for den globale energiomstillingen

PFISTERER-fabrikken i Gussenstadt spesialiserer seg på metallbearbeiding og spiller en nøkkelrolle i utviklingen og produksjonen av løsninger som muliggjør elektrisk nettverkstilkobling i forbindelse med den globale energiomstillingen. Som en del av dette partnerskapet påtar de engasjerte medarbeiderne i Lebenshilfe seg viktig monterings- og produksjonsarbeid. Dette omfatter aktiviteter som fresing av små gjenger og innsetting av trykkfjærer for skruekontakter og tilkoblingsklemmer for transformatorer.

Siden starten av partnerskapet for to og et halvt år siden har Lebenshilfe Göppingen e. V. montert imponerende 4 millioner deler for PFISTERER. Denne milepælen understreker ikke bare effektiviteten og kvaliteten på samarbeidet, men fremhever også den viktige rollen som sosialt ansvar og inkludering spiller i arbeidsmiljøet.

Vellykket samarbeid med sosialt ansvar

"Samarbeidet med Lebenshilfe i Gussenstadt er ikke bare et vellykket forretningspartnerskap for oss, men også en tydelig forpliktelse til sosialt ansvar og inkludering. Vi er stolte av milepælene vi har oppnådd, og vi ser frem til å fortsette denne positive suksesshistorien", sier Hermann Schuller, anleggs- og produksjonssjef ved PFISTERER-konsernets anlegg i Gussenstadt. "For oss er samarbeidet med PFISTERER en mulighet til å skape karrieremuligheter og samtidig en sjanse til å bidra aktivt til fremtidens energiforsyning. Det er vi stolte av", legger Madeleine May, Deputy Workshop Manager hos Lebenshilfe Göppingen, til.

Partnerskapet mellom PFISTERER og Lebenshilfe Göppingen e. V. viser hvordan økonomisk suksess og sosialt engasjement kan kombineres på en harmonisk måte. PFISTERER er fortsatt opptatt av inkluderende arbeidsmiljøer og bærekraftige partnerskap.

Flere nyheter


Winterbach, Tyskland - 06. februar 2024 - Det pluggbare tilkoblingssystemet CONNEX fra PFIS...

Winterbach, Tyskland - 7. november 2023

Offshoreplattformen DolWin kappa ble inst...


Winterbach, Tyskland - 26.09.2023 -

Transmisjonsnettoperatøren TenneT har gi...

Karl-Heinz Pfisterer blir æresformann i SEs representantskap.

Winterbach, Tyskland - 15. juni 2023 - Pfisterer.

Pfisterer, en ledende leverandør av ene...