Katalog

ACE Stoßdämpfer GmbH

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

04.07.2024 01:07

Verdenspremiere: ACE presenterer industrielle støtdempere som digitale tvillinger

I tillegg til programvare for dimensjonering, CAD-data og simuleringer, tilbyr ACE Stoßdämpfer GmbH nå ingeniører data fra digitale tvillinger for enklere integrering i virtuelle modeller. ACE er den første leverandøren av industrielle støtdempere som tilbyr kundene Functional Mockup Units (FMU). Det gir mulighet til å integrere fysiske modeller av et leverandørprodukt, i dette tilfellet industrielle støtdempere, i kundens egne simuleringsmodeller. Denne fordelen er spesielt tydelig når det gjelder kundetilpassede industrielle dempere, ettersom ACE raskt kan levere prototyper som digitale tvillinger.


Industrielle støtdempere fra ACE: Komponenter i virtuell prototyping

På forespørsel tilbyr ACE også å hente ut data for alle standard industrielle støtdempere fra produktkatalogen og overlevere dem til kundene. FMUene er utstyrt med den fysiske oppførselen til hydraulikk, termikk og mekanikk for ACEs industrielle støtdempere. Dette gjør det for eksempel mulig å beregne den nøyaktige påvirkningen av inngangstemperaturen på dempingsegenskapene til den industrielle støtdemperen og å undersøke effekten på den overordnede designen på forhånd. Disse og andre egenskaper gjør ACEs digitale tvillinger til en viktig komponent for virtuell prototyping og for dimensjonering av konstruksjonsdesign på kundesiden. I tillegg til tids- og kostnadsbesparelser er det også en fordel med tanke på bærekraft, ettersom det trengs færre fysiske prøver for å fullføre utviklingen av en konstruksjon.


Hvis kundene ønsker å bruke ACEs FMU-er, trenger de en simuleringsprogramvare som inkluderer et FMI (Functional Mockup Interface). Vanlige programmer som integrerer ACEs FMU-er, er Simulink og Adams.

Interesserte kan finne mer informasjon om ACEs digitale tjenester via lenkene https://www.acecontrols.co.uk/uk/sizing.html og https://ace-cad.de/

For informasjon om simuleringer og digitale tvillinger kan du ta direkte kontakt med ACEs ingeniør Christian Junghans på c-junghans@ace-int.eu.

Flere nyheter

Idrettsforskere bruker også hydrauliske maskinelementer i sine konstruksjoner. Spesielt n&a...

Transport av mRNA-vaksinen mot covid-19 fra Biontech/Pfizer er en reell logistikkutfordring. P&ar...

ACE Stoßdämpfer GmbH tilbyr nå designingeniører ikke bare konfigurasjons-...

TUBUS strukturdempere er for filmstjerner det stuntmenn er for dyre filmkamerasystemer: De tåler...

Digitalisering og lean management blir sett på som en kjærkommen slankekur i mange bedrifter. Hvo...

Når rullestoler testes, er produsentene av forståelige grunner forsiktige. At...