Katalog

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

17.07.2024 01:07

ZEISS CALYPSO 2024

Nye funksjoner

Optimaliser kvalitetskontrollen din: ZEISS CALYPSO er din universelle programvare for dimensjonsmåling. Løs utfordringene dine enda enklere og raskere med de nyeste funksjonene som du vil motta med årets oppdatering: Alle oppdateringer og servicepakker for ZEISS CALYPSO er inkludert i vedlikeholdsavtalen for ZEISS-programvaren.

Moderne teknologi

CALYPSO er nå tilgjengelig som en 64-biters versjon og kan derfor støtte deg på alle aktuelle operativsystemer. Dette øker ytelsen til målesystemet ditt.


PMI-import med nytt form- og posisjonsbibliotek

I CALYPSO 2024 kan du lage inspeksjonsplaner fra produkt- og produksjonsinformasjon (PMI) basert på det nye form- og posisjonsbiblioteket. Den kraftige kombinasjonen av PMI og det nye biblioteket gjør at du kan jobbe enda raskere og mer produktivt.

Forbedringer i optisk måling
Med den nye refleksjonskorrigeringen øker programvaren robustheten i kantdeteksjonen ved å redusere påvirkningen fra overflateforedling. I tillegg gir mosaikkfunksjonen deg et nytt alternativ for å lage et stort bilde fra flere bilder.

4-akset skanning
Med årets versjon støtter CALYPSO kombinasjonen av ZEISS LineScan og et rotasjonsbord for 4-aksede målinger. Dette reduserer antallet RDS-posisjoner som kreves for å utføre måleoppgaver. Reorientering av sensoren kan dermed unngås, og du kan nå utføre måleoppgaver raskere og med høyere ytelse.

Flere nyheter

Høyeste nøyaktighet for komplekse miljøer

For å ivareta sikkerheten t...

Elektrifisert kvalitetssikring
Fra pulver til additivt produserte komponenter



Fra pulver til additivt produserte komponenter Additiv produksjon har et stort potens...

31.07.2024 01:05

ZEISS O-INSPECT duo
Mikroskop og måleinstrument i ett

12.06.2024 01:05

ZEISS O-INSPECT duo
Mikroskop og måleinstrument i ett