Katalog

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

04.09.2024 01:09

Kvalitetssikring av additivt fremstilte implantater

Fra pulver til additivt produserte komponenter

Additiv produksjon har et stort potensial for mange medisinske produkter: Fra hofte-, kne- og ryggmargsimplantater til traumekomponenter og pasientspesifikke produkter (PSP). For å kunne produsere presise, reproduserbare og FDA-kompatible additivt produserte medisinske komponenter, må strenge krav til kvalitetssikring oppfylles.

ZEISS Medical Industry Solutions tilbyr trygge og helhetlige prosesser. Vår omfattende portefølje av maskinvare- og programvareløsninger muliggjør effektiv kvalitetssikring på høyeste nivå.

Produksjonsprosess i toppklasse

Den lagvise additive produksjonsprosessen muliggjør produksjon av tilpassede ortopediske implantater. Kvalitetssikringsprosessene må gå hånd i hånd med de enkelte trinnene i produksjonsprosessen for å unngå feilaktige produkter. ZEISS' løsninger har som mål å oppdage feil på et tidlig stadium for å spare tid og penger. Vi samarbeider med kundene våre om alt fra gjennomførbarhetstesting til ikke-destruktiv inspeksjon for å holde tritt med den teknologiske utviklingen og gi dem trygghet til å velge additiv produksjon på en økonomisk måte.

Flere nyheter

Høyeste nøyaktighet for komplekse miljøer

For å ivareta sikkerheten t...

Elektrifisert kvalitetssikring



Fra pulver til additivt produserte komponenter Additiv produksjon har et stort potens...

31.07.2024 01:05

ZEISS O-INSPECT duo
Mikroskop og måleinstrument i ett

17.07.2024 01:05

ZEISS CALYPSO 2024
Nye funksjoner

12.06.2024 01:05

ZEISS O-INSPECT duo
Mikroskop og måleinstrument i ett