Katalog

Paul Vahle GmbH & Co. KG

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

Tilbake til listen

Isolerte ledersystemer (U10 und FABA 100) av Paul Vahle GmbH & Co. KG

Produkt forespørsel  

En ekte klassiker fra VAHLE: U10 ble utviklet på midten av 1980-tallet som en del av utviklingen av det elektrifiserte monorailsystemet.

Siden den gang har vi kontinuerlig forbedret den isolerte strømskinnen og utvidet den til et intelligent totalsystem ved å kombinere den med våre systemer for dataoverføring, posisjonering og styring. Den slitesterke og vedlikeholdsfrie U10 brukes først og fremst i produksjons- og produksjonslinjer i bilindustrien, men er også et populært og velprøvd system for kraft- og dataoverføring i intralogistikken.

Takket være det lille monteringsrommet og de individuelt produserte sprøytestøpte delene til de enkelte skinneelementene, kan U10 tilpasses fleksibelt til nesten alle skinneoppsett.

U10 er berøringsbeskyttet for sikker bruk. Den individuelle isolasjonen gjør det mulig med et hvilket som helst antall poler, mens den spesialformede beskyttelseslederen forhindrer utilsiktet ompoling og dermed elektrifisering av kjøretøyet.
Takket være den høye kompatibiliteten med andre VAHLE-produkter kan U10 strømskinne integreres i systemet ditt som en vSystem-systemløsning. vSystem tilbyr da et komplett system med U10 for kraftoverføring, APOS Optic for posisjonering, SMGM for dataoverføring, DCS for styring og VAHLE Smart Collector System for diagnostikk.

FABA100 samleskinnesystemet kompletterer porteføljen vår i 100 ampere samleskinneområdet. FABA100-systemet tilbyr et like bredt spekter av mulige bruksområder som U10-samleskinnen. Takket være den enkle koblingsteknologien er FABA100 svært enkel å installere, spesielt når det gjelder systemutvidelser og ombygginger. Det er ikke nødvendig med spesialverktøy. FABA100 brukes der det ikke er nødvendig med beskyttelse mot omvendt polaritet for beskyttelseslederen.

Produkt forespørsel  

Flere produkter i området Strømskinner

Åpne ledersystemer

Åpne ledningssystemer
Der det er spesielt tøffe miljøpåvirkninger, for eksempel i koksverk og stålverk, tilbyr vi sikker og kraftig strømforsyning med våre åpne...

Isolerte ledersystemer (U15 - U35)

Mobile applikasjoner må forsynes med energi i alle deler av industrien. Avhengig av miljø og effektområde stiller krananlegg og havneteknologi, transportbånd og pariserhjul, heiser eller rulleporte...