Katalog

Paul Vahle GmbH & Co. KG

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

Tilbake til listen

Isolerte ledersystemer (U15 - U35) av Paul Vahle GmbH & Co. KG

Produkt forespørsel  

Mobile applikasjoner må forsynes med energi i alle deler av industrien. Avhengig av miljø og effektområde stiller krananlegg og havneteknologi, transportbånd og pariserhjul, heiser eller rulleporter helt forskjellige krav til systemene.

De lette typene U15, U25 og U35 for innendørs og utendørs bruk er spesielt enkle å vedlikeholde takket være individuell installasjon. Takket være ulike ledermaterialer er de også spesielt fleksible og kan installeres hengende, sideveis eller vertikalt. Det er også mulig å lage buede skinner.

I kombinasjon med VAHLE Multi-Carrier (VMT) eller VAHLE Støtteprofil (VTP) kan opphengsavstandene og bruksområdet til U15 og U25 utvides. Ulike posisjoneringssystemer kan også integreres. Dette betyr at også individuelle kundekrav kan oppfylles.
U35 strømskinne med ledere i aluminium/rustfritt stål brukes til elektrifisering av RTG-, RMG- og STS-kraner i saltholdige miljøer (spesielt i maritime havneanlegg). Dette kostnadseffektive alternativet til kobbersamleskinner har bevist sin høye slitestyrke og holdbarhet i dette tøffe miljøet over hele verden.

VAHLE har den riktige strømskinnen for alle bruksområder. De kontaktbeskyttede systemene våre er konstruert i henhold til DIN VDE 0100 og kan kombineres med et hvilket som helst antall poler.

De isolerte samleskinnene kan varmes opp for å forhindre ising. Men de sikrer også pålitelig kraftoverføring selv ved ekstrem varme. Systemene er nemlig også tilgjengelige i en varmebestandig versjon. U25 og U35 er til og med tilgjengelige som høytemperaturversjoner og egner seg for bruk i miljøer med fuktig, saltholdig luft.

Produkt forespørsel  

Flere produkter i området Strømskinner

Åpne ledersystemer

Åpne ledningssystemer
Der det er spesielt tøffe miljøpåvirkninger, for eksempel i koksverk og stålverk, tilbyr vi sikker og kraftig strømforsyning med våre åpne...

Isolerte ledersystemer (U10 und FABA 100)

En ekte klassiker fra VAHLE: U10 ble utviklet på midten av 1980-tallet som en del av utviklingen av det elektrifiserte monorailsystemet.

Siden den gang har vi kontinuerlig forbedret den...