Katalog

Arno Arnold GmbH

Arno Arnold GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

Arno Arnold GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

Om Arno Arnold GmbH

ARNOLDs historie begynte i 1864 som produsent av bandonions, det klassiske tangoinstrumentet. Siden reetableringen i 1949 har Arno Arnold utviklet seg til å bli en av de ledende produsentene av fleksibelt verneutstyr for industrianlegg.

Selskapet utvikler, designer og produserer beskyttelsesdekselsystemer med stor omhu og ansvar for kvalitet "Made in Germany".

For ARNOLD-teamet er det både en utfordring og en forpliktelse å produsere tekniske produkter av høy kvalitet og holde tritt med endringene i bransjen og de internasjonale kundenes forventninger. Mange patentsøknader, bruksmodeller og industrielle eiendomsrettigheter, som Strapano, Fix&Finish, Catena, Curvelet, Wings, Winglet og senest Elegano, alle maskinvern som er svært fleksible og sikre for et bredt spekter av bruksområder i maskiner og maskineringssentre, samt i bilindustrien og medisinsk teknologi, er bevis på selskapets innovative styrke.

De innovative beskyttelsesdekslene kombinerer fleksibilitet, funksjonalitet og robusthet i like stor grad. Maskiner og systemer med "Arnold inside" kan arbeide med konstant presisjon fordi man unngår lange driftsstanser og høye reservedelsutgifter.

Forlengelseslås (QuickStep)

QuickStep har funksjonen som uttrekksstopp og festes på ulike segmenter av et beskyttelsesdeksel. QuickStep kan også brukes til å feste andre alternativer, for eksempel våre patenterte teleskopiske...

Energiføringskjeder (Catena)

Catena er et selvbærende, fleksibelt føringssystem som kan monteres i bevegelige beskyttelsesdeksler for vertikale applikasjoner eller i takoverbygg.

Det ble utviklet av ARNO ARNOLD base...

Styringssystemer og alternativer

Styresystemer utformes i henhold til kundens spesifikasjoner. Vi hjelper deg gjerne med å finne den optimale tilpasningen/konfigurasjonen av føringsgeometrien.

Maskinovervåkningssystemer

Mulige sensorer for Connected Cover

  • Akselerasjonssensor: f.eks. for å klassifisere og kvantifisere utførte slag og dermed bestemme graden av slitasj...

Når det er behov for sikkerhet i automatiseringen, brukes det ofte maskininnkapslinger, dvs. ekst...