Katalog

Hans Körber GmbH

Hans Körber GmbH

  • AD2000 W0
  • DIN EN ISO 9001:2015
  • PED 2014/68/EU
  • DNV GL

Hans Körber GmbH

  • AD2000 W0
  • DIN EN ISO 9001:2015
  • PED 2014/68/EU

Om Hans Körber GmbH

KÖRBER står for spesialistkompetanse, kvalitet, kundenærhet og pålitelighet - på det solide fundamentet til et familiedrevet selskap som tilhører den tyske "mittelstand". Dette er verdiene som styrer våre daglige aktiviteter.

Vår mangeårige tilstedeværelse på markedet har gitt oss spesialkompetanse som ikke bare gjenspeiles i vår enestående produktkunnskap, men også i vår kunnskap om kundenes bruksområder og markedet generelt.

Kvaliteten på produktene våre er ingen tilfeldighet, men snarere et resultat av å kombinere vår produktkunnskap med det høye kvalifikasjonsnivået til våre ansatte og de høye tekniske standardene i prosessene våre.

Vi konsentrerer oss om kundenes behov. Nærhet og kontinuerlig dialog gjør oss i stand til å forstå deres applikasjoner og utfordringer - og vi er alltid tilgjengelige som problemløsere.

For oss betyr pålitelighet samarbeid med partnere som er pålitelige og rettferdige i sine kommersielle aktiviteter. KÖRBER har fremmet denne typen samarbeid i mer enn 100 år - med kunder, leverandører og ansatte.

Suksessen til merkevaren KÖRBER kommer fra gründertradisjonen til et uavhengig familiedrevet selskap, for hvem konsistens og ansvar er fokuspunkter i bedriftskulturen. Dette garanterer vi med vårt navn - både i dag og i fremtiden.

Spesielle løsninger

De spesifikke kravene til et prosjekt kan ta mange former. Vår kunnskap om markedet, kombinert med vår kompetanse og erfaring, gjør oss til din ideelle partner for allsidige løsninger for dine pros...

Reverseringshette

Vi kan produsere alt som vil bidra til å løse problemet ditt - fra grenbøyer laget etter fabrikkstandarder, via gren-sadler, flensede kanter, vinkel T-stykker og reverseringshetter til sofistikerte...

Rørbøyingsarbeider

Vi kombinerer fordelene med en manufaktur med vår industrielle produksjon. Våre kunder får skreddersydde produkter i samme høye kvalitet som store serier.

Overflate- og varmebehandling

Ytterligere varmebehandlinger (som normalisering eller anløpning) utføres i vår moderne, MPA-overvåkede glødeovn

Varmebehandlinger

Spesielle teknikker som overflate- og varmebehandlinger kan brukes i henhold til dine spesifikke krav.

Ytterligere varmebehandling (normalisering, herding) utføres i vår moderne glødeovn...

I en stadig mer kompleks verden er konstant endring nødvendig for ikke å miste kontakten.