Katalog

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 9001:2015

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 9001:2015

Om Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

I rundt 85 år har navnet Dolezych stått for kompetanse og ytelse. Produkter og tjenester som oppfyller de høyeste kvalitetsstandardene gjør Dolezych til en av de beste adressene innen tau-, løfte-, sling- og lastsikringsteknologi.

Med toppmoderne teknologi og stadig nye innovasjoner har selskapet utviklet seg til å bli en av de største produsentene i Europa. I dag er mer enn 650 personer ansatt i morselskapet i Dortmund og i syv utenlandske datterselskaper:

Dolezych-produkter fra et komplett sortiment på mer enn 20 000 artikler brukes overalt der last skal løftes, transporteres eller sikres i fabrikken, på byggeplassen, på veien, på jernbanen, til vanns eller i luften.det enorme utvalget gjenspeiler kundenes behov.

: Ettersom det finnes mange spesielle bruksområder i hverdagen i tillegg til universelt anvendelige hjelpemidler, er målet å tilby hele sortimentet og kundeorientert utviklingsarbeid. I tillegg tilbyr Dolezych en omfattende servicepakke med rådgivning, testing, vedlikehold og reparasjon av alt løfte-, sling- og lastsikringsutstyr, en nettbutikk og en landsdekkende 24-timers leveringstjeneste for lagervarer.
Vanligvis brukes surrestropper til å binde fast og sikre last. Men noen ganger fører også ukonvensjonelle metoder til et mål
I bruk som hodeslynge

05.07.2023 01:05

#Spotted



Åtte meter surrekjetting kastes løst over venstre skulder, samtidig som seks meter le...