Katalog

WSW Wälzlager Wolfgang Streich GmbH & Co

WSW Wälzlager Wolfgang Streich GmbH & Co

  • DIN EN ISO 9001:2015

WSW Wälzlager Wolfgang Streich GmbH & Co

  • DIN EN ISO 9001:2015

Om WSW Wälzlager Wolfgang Streich GmbH & Co

Siden starten for 25 år siden har WSW blitt en av de største europeiske leverandørene av leddlager, stanglager, spesiallager og mange andre spesialdeler.

I tillegg har vi kontinuerlig utvidet systemvirksomheten de siste årene, slik at WSW i dag er en kompetent leverandør av komplette komponenter og skreddersydde produkter til ulike bransjer.
WSWs filosofi i korthet:

WSW - den beste løsningen

Vår filosofi er å produsere og selge produkter av høy kvalitet til en akseptabel pris. Produktene produseres på nasjonale og internasjonale produksjonssteder i henhold til WSWs tegninger og retningslinjer og under vår permanente kontroll.

Ledende produsenter av originalutstyr innen ulike områder av verkstedindustrien, bilindustrien og energiproduksjon bruker allerede våre produkter. Kundene våre setter stor pris på servicen, kvaliteten og forholdet mellom pris og ytelse. Spesielt i tider med stadig hardere konkurranse, noe som resulterer i en drastisk prisnedgang, vil prisen på et eller annet tidspunkt påvirke kvaliteten på produktene. For WSW er imidlertid kvalitet det viktigste kriteriet, ettersom vi ønsker å garantere høyest mulig sikkerhet for våre produkter og for våre kunder i dag og i fremtiden.

Spesielle deler i henhold til tegning

I tillegg til salg av standardprodukter tilbyr vi også utvikling av spesialdeler i henhold til tegninger i samarbeid med kundene våre.

Rillekulelagre

Fra det minste kulelageret til spesialutviklede spesialdeler

Presisjonsvalselager

WSW har også et bredt utvalg av rullelager. Gjennom mange års erfaring og samarbeid med nasjonale og internasjonale partnere er det mulig å levere nesten alt

  • Dype sporkulelagre

Overflatebelegning

Tjenestespekter:

- Galvanisering
- Sink-jernlegeringer
- Sink-nikkellegeringer (960h SS-test i henhold til
DIN EN ISO 9227)
- Passivering
- Tetting...

Smiegods

WSW har spesialisert seg på et bredt spekter av produkter.
For å oppnå høy effektivitet og kvalitet har vi implementert Lean Production. Våre viktigste konkurransefortrinn er 5 forskjellige fl...

Smørefett

Vi tilbyr 5 smørefetter som standard, som kan leveres i forskjellige beholderstørrelser. Smørefettene vi tilbyr, dekker 95 % av bruksområdene. Disse smøremidlene er spesielt utviklet for sfæriske g...

Ettersmøringsenhet (WLUB120)

økonomisk

  • enkel installasjon og idriftsetting automatisk smøring rundt omkring
  • optimal dosering av smøremiddelet
  • System bestående av smøremiddel a...

Siden WSW ble grunnlagt i 1982 har vi fortsatt å utvikle oss. I dag er selskapet en av de største...