Katalog

KULLEN-KOTI GmbH

KULLEN-KOTI GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001

KULLEN-KOTI GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001

16.08.2022 09:08

Optimal sporing for plater og ark

På Aluminium 2022 vil KULLEN-KOTI presentere sine ovnstransportvalser Ovnstransportvalsene fra KULLEN-KOTI er utstyrt med spesialtrådbeslag som er temperaturbestandige opp til 1200 °C. De brukes over hele verden i de horisontale linjene til varmebehandlingsanlegg, hvor de gjør det mulig å transportere aluminiumsplater og -plater presist og skånsomt. På årets ALUMINIUM i Düsseldorf vil KULLEN-KOTI presentere denne uvanlige typen børste og gi informasjon om de mange mulighetene for å tilpasse den. Selskapet finner du i Hall 7A på Stand D30.

KULLEN-KOTI er ikke bare en av de ledende leverandørene av verktøybørster for mekanisk bearbeiding av aluminiums halvfabrikata, men også en av toppleverandørene til produsentene av systemer for produksjon av aluminiumsmaterialer og deres legeringer for luftfart og luftfart. bilindustrien. I de kontinuerlige varmebehandlingsanleggene for rekrystallisering, tilstandsgløding og løsningsgløding samt for foredling av halvfabrikata aluminiumsprodukter, brukes for eksempel KULLEN-KOTI ovnstransportvalser. På årets ALUMINIUM 2022 i Düsseldorf (27. – 29. september 2022) presenterer det globalt aktive selskapet – blant annet – siste generasjon av sine ovnstransportvalser for bruk i valseovner. Ingeniørene, kjøperne og vedlikeholdspersonalet i aluminiumsindustrien kan finne ut førstehånds om de tekniske egenskapene og kvalitetsegenskapene til disse spesialbørstene, som vanligvis leveres klar til installasjon og ofte modifisert etter kundens spesifikasjoner.

KULLEN-KOTI ovnstransportvalsene er først og fremst rullebørster, som kjennetegnes av meget høy kvalitet, spesielt tett trådavskjæring og belegg. Disse avskjæringene og dekkene sørger for at metallplatene, platene eller panelene går nøyaktig rett gjennom prosesssystemene. Dette forhindrer uønskede materialavleiringer (pick-up) på rullen og beskytter undersiden av aluminiums halvfabrikata. På denne måten støtter ovnstransportvalsene fra KULLEN-KOTI ikke bare den homogene prosesskontrollen under varmebehandlingen, men reduserer også innsatsen med å vedlikeholde systemene. De herdede platene eller arkene kan vanligvis overføres til neste prosesstrinn uten ytterligere etterbehandling.

Stående vertikalt på valsen

For å kunne implementere kravene og driftsforholdene til ulike brukere og anleggsprodusenter optimalt, er ovnsvalsene fra KULLEN-KOTI vanligvis utstyrt med ekstremt homogene trådavskjæringer, slik at høyest mulig tetthet av overflatene deres er garantert. Hva dette konkret betyr viser selskapet på sin ALUMINIUM-messestand ved å bruke børstelistholderen i DBS-serien (double strip spiral). Dens individuelle ledninger er plassert vertikalt på valsen med stor presisjon og er jevnt fordelt. De kan være laget av materialer som er varmebestandige opp til 1200 °C. I tillegg er hele børsteoverflaten skåret for optimal konsentrisitet og slipt i aksial og radiell retning uten noe grep. Hos KULLEN-KOTI gjøres dette i et prosesssenter spesielt utviklet for dette formålet og trolig unikt i verden, som også gjør at overflaten på transportvalsen kan gis en konkav krumning eller en konveks hulsliping. Selskapet vil også gi informasjon på ALUMINIUM om de andre mulighetene for kundespesifikk optimalisering dette maskineringssenteret tilbyr.

Utnytt ovnskapasiteten maksimalt

De høye kvalitetsstandardene til KULLEN-KOTI sikrer til syvende og sist at selskapets ovnstransportruller viser utmerket transportoppførsel. I praksis betyr dette: Din retningsstabilitet - kjent som "sporing" i teknisk sjargong - er veldig høy og sideforskyvningen er bare minimal. Som et resultat kan den tilgjengelige ovnsplassen utnyttes optimalt og slitasjen på transportvalsene forblir lav, slik at de oppnår lang levetid.

På messestanden KULLEN-KOTI ALUMINIUM vil selskapets eksperter gi informasjon om en rekke andre aspekter ved produksjon og bruk av ovnstransportvalser. For eksempel om muligheten for reprosessering og utskifting av trådavskjæringene, tilbudet om simulering av igangkjøringsprosesser eller bruk av mobile målesystemer for eldre ovnsanlegg. I tillegg vil besøkende på messen lære hvorfor det er så viktig at spiralbørstebeslagene til KULLEN-KOTI ovnsbørstene monteres uendelig tett med nøyaktig definerte spennings- og trykkverdier og at hver rullebørste gjennomgår en elektrodynamisk balanseringsprosess .

 

Flere nyheter

Målrettede løsninger for ultrafin sliping og kantavrunding


Dette e...

Tekniske børster har i mange år vært en del av grunnutstyret til en rekke trebearbeidingsmaskiner og -systemer. Her brukes de i mange forskjellige utførelser og størrelser.